<strong>GOD TONE:</strong> Kjærlighetsryktene svirrer rundt Kristian René Johansen fra Paradise Hotel og Cathrine Moen fra Robinsonekspedisjonen. Til Seoghør.no sier paret at de foreløpig ikke kaller seg kjærester, men legger ikke skjul på at de har fått en veldig  Foto: Privat
GOD TONE: Kjærlighetsryktene svirrer rundt Kristian René Johansen fra Paradise Hotel og Cathrine Moen fra Robinsonekspedisjonen. Til Seoghør.no sier paret at de foreløpig ikke kaller seg kjærester, men legger ikke skjul på at de har fått en veldig Foto: Privat Vis mer

- Vi er blitt veldig gode venner

Tre uker etter bruddet med Paradise Hotel-kollegaen, har Kristian René funnet tonen med en ny realitydeltager.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at han kom hjem fra årets innspilling av TV3-serien «Paradise Hotel» i Mexico, forlovet Tromsø-mannen Kristian René Johansen (22) seg med realitykolleagen Tina Skovdal (22).

Men for tre uker siden avslørte Paradise-paret til Seoghør.no at de hadde brutt forlovelsen og gått hver til sitt.

Nå har Kristian René funnet tonen med en ny reality-kvinne, den tidligere Robinson-deltageren Cathrine Moen (22).

- Vi møttes første gang på premierefesten for «Paradise Hotel» men det er først de siste ukene vi har fått god kontakt. Jeg vil ikke kalle oss kjærester ennå, fordi vi tar ting sakte. Men vi er blitt veldig gode venner, sier han til Seoghør.no.

Realityparet - som begge bor i Oslo - har i det siste blitt observert tett omslynget sammen i hovedstaden ved flere anledninger.

Cathrine Moen kom helt til finalen i «Robinsonekspedisjonen» i 2011, men måtte seg slått med en stemme av Lillan Ramøy.

Til Seoghør.no sparer Cathrine ikke på godordene når det gjelder Kristian René.

- Han er en annen person her hjemme enn den folk får se i «Paradise Hotel». Han er rolig og flink til å gi komplimenter.

- Vi har det veldig gøy sammen, og har en god tone, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Tror TV3 ville ha meg ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer