- Vi er blitt "heathered"

Heather Mills får ikke mye støtte av sin første ektemann

TUNG TID: Macca ligger i harde skilsmisseforhandlinger med Heather. Foto: All Over Press
TUNG TID: Macca ligger i harde skilsmisseforhandlinger med Heather. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Heather Mills og sir Paul McCartney ligger i disse dager i harde skilsmisseforhandlinger, men Heather får ikke mye støtte av sin første ektemann - Alfie Kamal. Han er nemlig på parti med Macca!


- Vi er begge blitt "heathered", sier Kamal til London Evening Standard.


- Hvis hun tok med seg det samme ut av ekteskapet som hun bragte inn i det, ville hun gått ut med minus en million spenn.


Kamal, som var gift med Heather sent på åttitallet, kommer også med andre uttalelser som blir noe ironiske med tanke på Heathers benprotese:


- Hun stakk av flere ganger. Det var litt som "Runaway Bride". Jeg pleide å tenke at hun hadde et permanent par med joggesko under føttene.


Også Donald Trump har sterke meningern om Macca-bruddet. "The Donald" er bevandret i skilsmissenes verden og kommer med klar tale i sin Trump University blog:


- Jeg vet jeg høres ut som jeg har hakk i plata, men husk særeie! Tror du ikke på meg? Spør Paul McCartney hva han synes. Jeg vet han skulle ønske han hadde særeie.


Heather kan ifølge TMZ ende opp med så mye som 2,6 milliarder av Maccas formue.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer