Camilla Lorentzen og Julie Visnes:

- Vi er blakke, men glade

Paret kan snart feire ett år som kjærester, og snakker ut om forelskelse, forlovelse, huskjøp - og drømmebryllupet i 2023.

BRYLLUPSKLARE: Influenserparet Camilla Lorentzen og Julie Visnes har snart vært kjærester i ett år. Nå ser de frem til bryllup i 2023. Foto: Privat
BRYLLUPSKLARE: Influenserparet Camilla Lorentzen og Julie Visnes har snart vært kjærester i ett år. Nå ser de frem til bryllup i 2023. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Om et par uker er det ett år siden treningsinfluenser Camilla Lorentzen (32) og Julie Visnes (25) sto fram som kjærester på Instagram. De to influenserne var nære venner i mange før de fant ut at de hadde følelser for hverandre.

Kjærestenyheten slapp de i Pride-helga i fjor, som er selve høydepunktet for Pride-markeringen i juni hvert år, som feirer skeiv kjærlighet og mangfold.

- Hvordan har det siste året vært?

- Det har vært en berg-og-dal-bane. Det startet ikke så veldig bra. Det var vanskelig å komme ut med det og finne ut av alt sammen offentlig, minnes Visnes.

Lorentzen forklarer på sin side at det tok tid å finne seg til rette i et forhold med ei jente. Det var en ny erfaring for dem begge.

- Plutselig var jeg i et forhold med ei jente. Det var mye offentlighet rundt det, noe som gjorde at jeg måtte være på plass i den rollen før jeg egentlig var det sjøl. Men nå føler jeg meg veldig hjemme, sier treningsprofilen til Se og Hør.

Medier og aviser i hele Norge kastet seg over de to jentene og deres uvanlige - men sterke - kjærlighetshistorie. Selv har de problemer med å forstå at de har vært sammen i et helt år allerede.

- Vi var jo så gode venner og tette fra før, jeg tror kanskje det er litt derfor også. Men den Pride-posten føles jo som i går, synes Visnes.

HYLLET: Influenser Camilla Lorentzen blir både hyllet og kritisert. Vis mer

Nytt hus

Og resten er - som man sier - historie.

Det har gått slag i slag for kjæresteparet, som både har forlovet seg og kjøpt hus på Ringshaug utenfor Tønsberg. Det splitter nye huset tok de over 15. februar, og nå begynner de gradvis å komme i orden.

- Vi har kommet på plass, men det har vært mye jobb i firmaet i tillegg til huset, så det har tatt litt lengre tid enn det vi hadde trodd det skulle gjøre, forteller Lorentzen.

De siste månedene har de brukt til å kjøpe inn alt fra bestikk til stuemøbler. De hadde så å si ingen møbler da de kjøpte huset, som ligger bare fem minutter fra sjøen.

- Det tar så sykt mye tid. Det er også vilt dyrt med uteplanter. Alt med hus er generelt dyrt. Nå er vi blakke, men glade, sier kjæresteparet til Se og Hør.

- Det er stille og rolig der. Vi koser oss skikkelig, legger de til.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

Bryllupsdatoen klar

I november i fjor forlovet de seg. Planen var at de skulle gifte seg allerede i 2022, men coronapandemi og huskjøp har gjort at planene har blitt endret.

- Hvordan går bryllupsplanleggingen?

- Vi har kommet langt med bryllupsforberedelsene. Vi skulle egentlig gifte oss i 2022, men så har det blitt så mye annet med hus og diverse, så nå har vi utsatt det til 2023, sier samboerne.

DATOEN KLAR: Lorentzen og Visnes skal gifte seg på en herregård i Kongsberg i juni 2023. Foto: Privat
DATOEN KLAR: Lorentzen og Visnes skal gifte seg på en herregård i Kongsberg i juni 2023. Foto: Privat Vis mer

Bryllupet skal stå på herregården Søstrene Storaas i Kongsberg 23. juni om to år. Der blir det låvebryllup og full fest fra fredag til søndag, med mellom 80 og 100 gjester innlosjert på hotellet.

- Det blir låvebryllup i tre dager, sier Lorentzen.

Samboerne har også funnet en bryllupsdesigner som skal designe kjolene deres. Inntil videre vet de ikke hvordan kjolene skal se ut, men noen tanker har de gjort seg:

- Jeg skal ikke ha hvitt. Camilla får bestemme selv, ler Julie Visnes.

- Homofobi finnes fortsatt

Lorentzen og Visnes er begge svært aktive på Instagram. Der er de ikke redde for å vise sin kjærlighet til hverandre for omverden. Men det er ikke alle som setter pris på de to jentenes innlegg om mangfold og fri kjærlighet.

«Slutt å promotere Pride. Dere forgifter ungdommen og alle andre med dette søppelet», kommenterte en bruker under et kyssebilde av paret for kort tid siden.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Hets og hatmeldinger viser at det fortsatt finnes homofobiske holdninger der ute, og at man dermed trenger markeringer som Pride, sier paret.

- Det viser at homofobi fortsatt eksisterer. Det er jo ikke slik at alle aksepterer homofile selv om vi lever i 2021. Vi klarer å stå i det, men det er jo verst for de unge skeive som sliter med å komme ut fordi det fortsatt er så mye homofobi i verden, sier Visnes.

Selv gleder de seg stort til å feire kjærligheten, selv om planene ikke er ferdigspikret riktig enda.

- Vi har kjøpt flagg og er klare for Pride, men vet ikke helt hva planene er enda, kanskje det blir en grillfest. Det vi har begynt å gjøre, er å markere det på Instagram. Vi har egne Pride-innlegg og gjør juni til en Pride-måned og setter søkelyset på det å være skeiv, sier Julie Visnes.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

- Hvordan skal dere feire ett år som kjærester?

- Vi burde sikkert hatt store planer, men vi har en hund som har brukket beinet, så det setter en demper på feiringen. Vi kunne tenke oss å reise bort på spa eller spise middag ute eller noe slikt, men hunden legger litt begrensninger på feiringen, sier paret avslutningsvis.

LES OGSÅ: Mor og tre barn døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer