- Vi er bestevenner

Etter den stygge skilsmissen har Tiger Woods i dag et godt forhold til sin svenske ekskone.

ANGRER: Tiger Woods angrer på at han ikke var mer ærlig med ekskona Elin Nordegren mens de var gift. I dag sier golfproffen at de har et veldig godt forhold.  Foto: Ap
ANGRER: Tiger Woods angrer på at han ikke var mer ærlig med ekskona Elin Nordegren mens de var gift. I dag sier golfproffen at de har et veldig godt forhold. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er seks år siden svenske Elin Nordegren (35) skal ha løpt etter sin utro ektemann Tiger Woods (39) med en golfkølle. Skjønnheten var rasende da det kom frem at golf-esset hadde hatt affærer med et utall kvinner og omfanget av utroskapen vokste større for hver dag.

Nå avslører Woods, i et intervju med magasinet Time, at han og eksen i dag har et svært godt forhold og at hun er en han kan ringe til dersom han trenger noen å prate med.

- Hvis jeg kunne endre noe i 2009 ville jeg hatt et mer åpent og ærlig forhold til min ekskone. Forholdet vi har i dag er fantastisk. Hun er en av mine beste venner. Vi snakker sammen hele tiden. Vi vet begge at det viktigste i livene våre er barna, og jeg ønsker jeg hadde visst det den gangen, sier han til Time.

Prioriterer barna

I dag angrer han på at han ikke var ærligere med Nordegren.

- Frustrasjonene våre ville ha kommet frem om vi hadde snakket om det og vært åpne og ærlige med hverandre. Det er vi nå og det er fantastisk.

Paret prøvde å få forholdet til å fungere etter utroskapsskandalen, men endte opp med å skille seg sommeren 2010. Nå prøver de å gi barna Sam (8) og Charlie (6) tid sammen med begge foreldrene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer