- Vi er bestevenner med spesielle fordeler

Pamela Anderson bekreftet gjenforening med eksen på TV-show.

GJENFORENT: Pamela Anderson bekreftet romansen med eksmannen Rick Salomon (t.h) da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» denne uken. Her er paret avbildet på Vivienne Westwood-moteshowet i Paris i september.  Foto: FameFlynet
GJENFORENT: Pamela Anderson bekreftet romansen med eksmannen Rick Salomon (t.h) da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» denne uken. Her er paret avbildet på Vivienne Westwood-moteshowet i Paris i september. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere «Baywatch»-babe Pamela Anderson (46) stråler av lykke om dagen.

Da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» denne uken, avslørte hun nemlig at hun har funnet tilbake til ekskjæresten Rick Salomon (44). Det skriver ContactMusic.

Selv om forholdet stadig er relativt uforpliktende, virket Anderson fullstendig fornøyd med situasjonen.

- Vi er bestevenner med spesielle fordeler... Jeg vil ikke møte noen andre... Jeg er veldig lykkelig. Vi er veldig lykkelige. Han er en fantastisk fyr, fortalte hun om Salomon - som også er eksmannen hennes, til Ellen DeGeneres.

De to stjernene er blitt avbildet sammen ved flere anledninger de siste månedene, men det er først nå Pamela bekrefter romansen.

Skuespilleren giftet seg med filmprodusenten i Las Vegas høsten 2007, men blondinen søkte om skilsmisse få måneder senere.

Det var også på talkshowet til Ellen DeGeneres at Pamela Anderson annonserte parets forlovelse i september 2007. Kanskje hun kommer til å offentliggjøre nok en forlovelse neste gang hun gjester TV-showet?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer