SNØVLET: Kerry Katona var tydeligvis ikke i sitt ess under det direktesendte TV-intervjuet... Foto: YouTube
SNØVLET: Kerry Katona var tydeligvis ikke i sitt ess under det direktesendte TV-intervjuet... Foto: YouTubeVis mer

- Vi er bekymret

Kerry Katona sendt på klinikk for å avgi prøver.

SEHER.NO: For et par uker siden dukket en tilsynelatende drita full Kerry Katona (28) opp i det direktesendte TV-programmet "This Morning" på britiske ITV1.

Etter å ha sett skandaleintervjuet har hennes eksmann, den tidligere "Westlife"-stjernen, Brian McFadden (28) bestemt seg for å kjempe for å få foreldreretten til deres to felles døtre, Molly (7) og Lilly-Sue (6).

Men eksmannen er ikke den eneste som er bekymret for Katonas helse for tiden...

Nå har 28-åringens sjefer også satt ned foten etter oppførselen hennes, og krever at hun gjennomgår alkoholtester etter den skandløse TV-opptredenen.
Katonas ektemann, Mark Croft (37) avslører til Mirror at supermarkedkjeden Iceland, som Katona fronter, nå krever at den tidligere "Atomic Kitten"-sangeren besøker en klinikk.

- Supermarkedkjeden har lagt ting til rette for oss. De sa 'Vi er bekymret for Kerry, og vil forsikre oss om at alt er som det skal være', forteller han.

Ifølge Mirror skal Kerry ha besøkt Harley Street-klinikken i forrige uke og avlagt prøver, og det gjenstår å se om svaret på prøvene lever opp til matkjedens forventninger.

Katonas ektemann insisterer likevel på at Iceland fremdeles er interessert i å ha kona til å fronte kjeden, tross det faktum at flere kunder skal ha gitt utrykk for sitt misnøye med henne.

Kerry, som snøvlet seg gjennom det omdiskuterte intervjuet, har i etterkant forklart hendelsen med at det bare var medisiner som var årsaken til oppførselen hennes.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Katonas mann rasende på TV-vert