- Vi er bekjente, men ikke et par

Den svenske MGP-vinneren Loreen rister på hodet av koblingen til finsk rapstjerne.

NÆRT FORHOLD: Loreen avviser at hun er kjæreste med rapperen Elastinen, men sier hun ikke bryr seg om det som skrives om henne i pressen. Isteden prioriterer hun tid med familie og venner, som moren Choumicha.
NÆRT FORHOLD: Loreen avviser at hun er kjæreste med rapperen Elastinen, men sier hun ikke bryr seg om det som skrives om henne i pressen. Isteden prioriterer hun tid med familie og venner, som moren Choumicha. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske artisten Loreen (28) - som i mai gikk til topps i den internasjonale MGP-finalen med sangen «Euphoria» - ble tidligere denne måneden koblet til den finske rapperen Elastinen (31) av svenske og finske medier.

Paret skulle ha funnet tonen etter å ha møtt hverandre i forbindelse med den finske versjonen av TV-programmet «The Voice».

I et intervju med VG avviser Loreen kjærlighetsryktene.

- Han og jeg er bekjente, men vi er ikke et par.

Etter at populariteten hennes skjøt fart som følge av MGP-suksessen, har hun blitt vant til å se seg selv i aviser og ukeblader, men hevder hun ikke bryr seg om det som står om henne.

- Det er bare sånn det er. Jeg tenker ikke så mye over det, velger heller å fokusere på jobben. Jeg har det så travelt og vil heller bruke tid på å få meg selv og andre til å ha det bra, sier hun til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Loreen skal fylle Ullevaal

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer