- Vi er begge flinke med damene

Didrik og Emil Solli-Tangen ladet opp til sitt nye sommershow med romantiske sommerferier.

SEOGHØR.NO: Didrik og Emil Solli-Tangen, hadde torsdag kveld, premiere på sitt sommershow «Solli-Tangen i solnedgangen», på Bølgen i Larvik.

Brødrene viste frem sine utrolige sangstemmer for et jublende publikum, og leverte et fantastisk show. Mellom sangene ertet og spøkte de vennlig med hverandre, og fikk hele salen til å le flere ganger.

De to tilbringer mye tid sammen, men forteller at de ikke blir lei av hverandre. Emil Solli-Tangen er i et forhold med Birgitte Rødland Haga, og Didrik med Angelica Omre.

- Hvem er best med damene da?

- Emil er best! Nei, vi er vel begge ganske gode med damene, og har huket tak i et par bra damer begge to. Vi er jevngode sånn sett, sier brødrene.

Brødrene har nylig vært på ferie på Bali og Zanzibar med jentene sine, og forteller at det er kjærestene som gir de inspirasjon.

- Det var Angelica som ville ha meg med til Bali, og det var nydelig der. Romantikken er viktig, og hvis kjærligheten går bra så er det så mye lettere å gi av seg selv på scenen, forteller Didrik.
 

KJÆRESTER: Didrik Solli-Tangen og Angelica Omre har nettopp vært på Bali sammen. Her på Elle Sommerfest.
 Foto: FameFlynet Norway
KJÆRESTER: Didrik Solli-Tangen og Angelica Omre har nettopp vært på Bali sammen. Her på Elle Sommerfest. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Hvem av dere sover lengst?

- Det er meg. Didrik er veldig tidlig oppe om morgenen, og vekker gjerne de som sover lenge, det er han glad i, svarer Emil.

- Hvem er mest forfengelig?

- Det er Didrik, svarer begge i kor.

Brødrene er begge utdannet operasangere, og Didrik har også vunnet Melodi Grand Prix. Til høsten er han aktuell som «Skal Vi Danse»-programleder sammen med TV2-veteranen Katrine Moholt.

Og forventningene var høye blant dem som hadde kommet for å se gutta.

GLADE I MUSIKK: Anders Hatlo (67) kom sammen med kona, May-Liss (68).
GLADE I MUSIKK: Anders Hatlo (67) kom sammen med kona, May-Liss (68). Vis mer

- Jeg er veldig glad i sommershow og sånne ting, og at de kan synge er det ikke noe tvil om, så får vi se hva de kan føre med seg ytterligere, sa skuespiller Anders Hatlo (67) som kom sammen med kona, May-Liss (68).

Tidligere langrennsløper Anette Bøe, kunne avsløre at hun er hemmelig fan av Didrik.

- Jeg er forferdelig begeistret for Didrik og synes han er en flott fyr. Og nå får vi se broren hans i tillegg, så dette gleder jeg meg til.

HEMMELIG BEUNDRER: Tidligere langrennsløper Anette Bøe, forteller at hun er svært begeistret for Didrik Solli Tangen.
HEMMELIG BEUNDRER: Tidligere langrennsløper Anette Bøe, forteller at hun er svært begeistret for Didrik Solli Tangen. Vis mer

- Så du vil si at du er en fan?

- Ja, egentlig. Men han vet ikke om det da, så kanskje det er litt hysj-hysj, sier Anette Bøe.

Forretningskvinne Mille-Marie Treschow (60), kom sammen med søsteren Scilla Treschow, og fortalte at hun har store forventninger til Solli-Tangen-brødrene.

- Til de to så forventer jeg mye, og jeg er veldig spent på reportoaret de har valgt.

SØSTRE: Mille-Marie Treschow kom sammen med søsteren Scilla Treschow.
SØSTRE: Mille-Marie Treschow kom sammen med søsteren Scilla Treschow. Vis mer

LES OGSÅ: Slik har du aldri hørt «Happy» før