- Vi er bare gode venner

Rachel Nordtømme på prisutdeling med Valentine-date. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Friidrettsess og tidligere «Skal vi danse»-deltager Rachel Nordtømme (22) gjorde for ett år siden sin debut på den røde løperen under Vixen Blog Awards på Folketeatret i Oslo.

Tirsdag var Nordtømme tilbake der det hele startet. Og selv om hun har blitt mer vant til rampelyset i løpet av det siste året, har ikke Rachel klart å venne seg helt til å gå ned den røde løperen.

- Jeg har fortsatt ikke vært på så mange røde løpere, jeg prøver å holde meg litt unna dem. Det er veldig morsomt de gangene jeg er her, og får møte nye folk og ha det morsomt, sier Rachel til Seoghør.no under tirsdagen Vixen Blog Awards.

I fjor vant Nordtømme prisen for Årets kjendisblogger under arrangementet, noe hun ser tilbake på med blandede følelser.

- Det var veldig morsomt. Man blir jo litt stressa når man skal opp på en stor scene med masse folk, men det var et bra show og bra liv i fjor.

Årets Vixen Blog Awards var lagt til Valentines Day, og på romantikkens høytidsdag hadde Rachel følge av Hans Erik Visst på den røde løperen.

- Vi er barndomsvenner fra vi var ni-ti år. Vi sprang samme distanse, 400 meter hekk. Vi har reist verden rundt sammen. Vi har til og med bodd på hotellrom med vindu mellom senga og dusjen, så vi kjenner hverandre godt, sier Nordtømme til Seoghør.no.

- Har det vært noe romantikk mellom dere i dag?

- Har det vært det, Hans Erik? Sier Rachel lurt og overlater spørsmålet til sin gode venn.

- Det får du svare på, sier Hans Erik Visst, før Rachel igjen tar ordet og hevder at det ikke er noe romantikk mellom de to.

- Neida, det er ikke det. Vi er bare gode venner, sier Rachel smilende til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Jeg skal bli verdens beste tante 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer