«Vi er alltid de siste som drar fra party»

Kong Harald med festavsløring overfor den norske superstjernen.

<strong>FESTET PÅ SLOTTET:</strong> Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam i Madcon syntes det var surrealistisk å opptre på slottet i Martha Louises 40-årsdag.  Foto: Stella Pictures
FESTET PÅ SLOTTET: Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam i Madcon syntes det var surrealistisk å opptre på slottet i Martha Louises 40-årsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tshawe Baqwa (31) og Yosef Wolde-Mariam (32) fra Madcon spilte i forrige uke på slottet i prinsesse Martha Louises 40-årsdag. Festen ble en stor opplevelse for bandet, noe de fortalte om under morgenshowet til Radio NRJ.

- Det var sinnssykt stort  og jeg kommer aldri til å glemme det i resten av livet. Vi fikk hilst på kongen sjæl og dronninga, sier Tshawe i programmet.

Madcon snakket med både kongen og dronningen som begge var i storform under festen.

- Kongen var med på fest. Han sto og lo og klappet klokken halv tre om natten. Jeg sa «Wow, dere har jo mer driv i dere enn de unge», så sier kongen «nei, vi er alltid de første som kommer og de siste som legger oss», forteller Josef lattermildt.

Bandet forteller at de danset polynese sammen med Martha, prinsen av Nederland og kronprins Haakon.

- Det var bare surrealistisk. De var varme mennesker, som er veldig fint. Våre kongelige er veldig inkluderende og menneskelige, sier Tshawe.

Yosef forteller at han hadde noen fordommer før festen, og ventet seg en svært stiv fest.

- Inne på slottet er det galskap, forteller han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gikk i joggedress på Marthas 40-årsfest  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer