- Vi er alle knust

«Bee Gees»-stjernen Robin Gibb har blitt enda dårligere etter at kreftbehandlingen slo feil.

FÅR SKRYT: - Robin har vært fylt med styrke og viser et enormt mot en like stor verdighet i kjølvannet av de forferdelige nyhetene, sier en venn av Robin Gibbs familie. Foto: Stella Pictures
FÅR SKRYT: - Robin har vært fylt med styrke og viser et enormt mot en like stor verdighet i kjølvannet av de forferdelige nyhetene, sier en venn av Robin Gibbs familie. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I april ble det kjent at «Bee Gees»-stjernen Robin Gibb (61) har fått leverkreft. Nå har vondt blitt til verre for 61-åringen, som i helgen fikk beskjed om at legene ikke lenger kan gjøre noe med sykdommen.

Sangeren har vært til behandling for kreften i om lag et halvt år. Behandlingen har imidlertid ikke gitt noen effekt, skriver The Sun.

I øyeblikket befinner Gibb seg i sitt amerikanske hjem, der kona Dwina steller med ham. Broren hans, Barry, er også fløyet inn for å være ved hans side.

- Vi er alle knuste. Robin har vært fylt med styrke og viser et enormt mot en like stor verdighet i kjølvannet av de forferdelige nyhetene, sier en venn av familien til den britiske avisen.

Mannen bak hit-låten «Night Fever» ble tvunget til å trekke seg fra sin turné i Sør-Amerika tidligere i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Robin Gibb innlagt på sykehus