- Vi er alle helt knust

Jennifer Lopez i sjokk etter Tom og Katies dramatiske brudd.

SJOKKBRUDD: Mange ble overrasket da Tom Cruise og Katie Holmes da de i slutten av juni annonserte at de skal skilles.  Foto: All Over Press
SJOKKBRUDD: Mange ble overrasket da Tom Cruise og Katie Holmes da de i slutten av juni annonserte at de skal skilles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ikke bare fans ble overrasket da det ble kjent at Tom Cruise (50) og Katie Holmes (33) skiller seg etter seks år.

Nyheten kom også som et sjokk på parets mange kjendisvenner. Eks-paret skal ha brukt mye tid på å opprettholde fasaden i den tøffe tiden, og selv deres nære venn Jennifer Lopez hadde ingen mistanke om brudd.

- Jeg hørte om det da jeg var i Sør-Amerika og jeg ble veldig overrasket, sier hun under et intervju med Entertainment Tonight. 

Lopez gikk selv gjennom et samlivsbrudd med Marc Anthony for to år siden, og kan relatere seg til det vennene gjennomgår.

- Jeg er trist for dem. De er begge skjønne mennesker og akkurat som da Marc og jeg gjorde det slutt, er det ikke det man ønsker. Man krangler og prøver helt til du forstår at du ikke kan gjøre det mer, sier hun.

Bruddet går ikke bare utover paret selv, men også datteren Suri. Amerikansk presse spådde et langtekkelig skilsmisseoppgjør, men eksene er nå enige, og Holmes har fått primær omsorgsrett.

- Jeg ønsker at de får fred med avgjørelsen sin. Også for Suri, og Isabella og Connor, man blir en stor familie. Når det tar slutt er det ingen som vinner. Alle er knust. Jeg håper de får ro, sier J.Lo.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tom Cruise slår tilbake mot romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer