UTE PÅ TUR ETTER BRUDDET: Miranda Kerr og Orlando Bloom tok med seg sønnen ut på tur dagen etter at det ble kjent at det var slutt mellom dem.  Foto: Jackson Lee / Splash News/ All Over Press
UTE PÅ TUR ETTER BRUDDET: Miranda Kerr og Orlando Bloom tok med seg sønnen ut på tur dagen etter at det ble kjent at det var slutt mellom dem. Foto: Jackson Lee / Splash News/ All Over PressVis mer

- Vi elsker hverandre fortsatt

Orlando Bloom snakker ut om bruddet med Miranda Kerr.

SEOGHØR.NO: Forrige fredag kom den overraskende nyheten om at supermodellen Miranda Kerr (30) og den britiske skuespilleren Orlando Bloom (36) hadde gått hver til sitt etter seks år som kjærester og tre år som gift.

Bloom understreker nå i et nytt intervju at de fortsatt har sterke følelser for hverandre.

- Vi elsker hverandre. Vi er en familie. Vi kommer til å være i hveradres liv for resten av våre liv. Det er ingen spørsmål om at for vår sønns skyld og alt annet, kommer vi til å støtte hverandre og elske hverandre som foreldrene til Flynn, sier Bloom i et intervju med Katie Couric ifølge People.

- Noen ganger tar ikke livet den veien man har planlagt og håpet på. Men vi er voksne. Jeg er 36,og nå er hun 30. Vi er profesjonelle. Vi elsker og bryr oss om hverandre. Men mest av alt elsker vi vår sønn, sier Bloom.

Dagen etter bruddet ble kjent tok de to med seg lille Flynn (2) på spasertur i New Yorks solfylte gater, og la turen innom eksklusive Upper East Side.

LES OGSÅ: Derfor tok ekteskapet slutt