- Vi elsker ham som homofil

Stein Erik Hagens datter åpner seg om det nære familieforholdet.

NÆRE: Stein Erik Hagen og datteren Camilla Hagen Sørli har et nært forhold. Nå åpner hun seg om hvordan det var da han stod frem som homofil.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
NÆRE: Stein Erik Hagen og datteren Camilla Hagen Sørli har et nært forhold. Nå åpner hun seg om hvordan det var da han stod frem som homofil. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidlig i oktober stod Orkla-styreleder og tidligere Rimi-eier Stein Erik Hagen (59) frem som homofil i en episode av «Skalvlan».

Nå åpner datteren, Camilla Hagen Sørli (34), seg til VG. Til avisen snakker hun om hvordan det var for henne og resten av familien.

- Det var flott, og vi støtter ham fullt ut. Vi elsket ham som hetero og bifil og vi elsker ham som homofil. Han er verdens beste pappa og bestepappa for våre barn, sier hun om sin far og legger til:

DØTRENE: Stein Erik med døtrene Caroline og Camilla. Foto: Se og Hør
DØTRENE: Stein Erik med døtrene Caroline og Camilla. Foto: Se og Hør Vis mer

- Vi er en svært nær og åpen familie med mange mine, dine og våre. Mangfold er noe vi setter høyt og de verdier har alltid vært viktige for mine foreldre. Og selv om det kanskje ikke har vært helt A4, men hva er egentlig A4, sier hun.

Da han stod frem i oktober, var det NRK som først omtalte saken.

– Jeg skjønte at jeg var homofil i godt voksen alder. Da jeg var i 20-årene visste vi ikke hva det var. Vi hadde hørt om det, men det var noe vi ikke assosierte oss med, sa han i programmet.

ÅPEN: Stein Erik Hagen stod frem som homofil i oktober. Foto: Aftenposten
ÅPEN: Stein Erik Hagen stod frem som homofil i oktober. Foto: Aftenposten Vis mer

Hagen har lenge engasjert seg sterkt for homofiles rettigheter.

– Det er cirka 20 år siden jeg sto i Vålerenga kirke og tok opp disse sakene første gang. Mye har forandret seg på de 20 årene, og når det kommer til aksepten for de som er annerledes, så tror jeg det har utviklet seg veldig. Det har vært som en rullende snøball, sa Hagen til Skavlan.

I 2004 giftet Hagen seg med Mille-Marie Treschow. Det tidligere paret tok ut separasjon i 2012.

Hagen har til sammen fire barn fra sine to ekteskap.

LES OGSÅ: - Følte det var best å fjerne prostata helt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer