Erik Follestad og Ingvild Schistad:

- Vi elsker det

Letter på sløret om livet som småbarnsforeldre.

FORELDRE: Erik Follestad og kjæresten Ingvild Schistad ble foreldre for første gang i juli. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet
FORELDRE: Erik Follestad og kjæresten Ingvild Schistad ble foreldre for første gang i juli. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet Vis mer
Publisert

Den tidligere ishockeyspilleren og «Spårtsklubben»-profilen Erik Follestad (32) og kjæresten Ingvild Schistad (26), dukket torsdag opp på premieren av Linnéa Myhres nye serie «Da vi styrte Internett».

For kveldens anledning hadde de to småbarnsforeldrene tatt seg velfortjent barnefri, og begge var klare for å slippe seg litt løs.

Det var helt i starten av juli at Schistad avslørte på Instagram at hun og Follestad hadde blitt foreldre for første gang.

«Hei Jens. Vi har ventet skikkelig på deg! Erik Follestad og jeg er så stolte at vi nesten sprekker», skrev hun til et bilde av den nyfødte babyen.

INGEN LUKSUS: Erik Follestad og Jon Almaas har bodd oppå hverandre i en campingvogn i ti uker mens de har totalrenovert et hus. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Elsker det

Under torsdagens premieren møtte Se og Hør paret, som tydelig hadde gledet seg til kvelden.

- Blir dere til stengetid?

- Ja ja, vi skal på nachspiel også. Svigermor er barnevakt så da er alt i orden. Vi skal ikke tidlig hjem i kveld. Det er jeg som egentlig bruker å være ansvarlig og skal tidlig hjem, det er verre med mor, sa Follestad lattermildt.

PREMIEREFEST: På premieren til serien «Da vi styrte internett» møtte Linnéa Myhre og Emil Gukhild pressen for første gang. De ønsket ikke å svare på hvordan de møttes. Reporter: Anniken Aronsen. Vis mer

På spørsmål om hvordan livet som småbarnsforeldre går, svarte Follestad:

- Det går bra det. Vi har fri i dag da, mor er med og vi har barnevakt. Da blir det noen glass, så vi kan senke skuldrene og kose oss litt.

- Jeg elsker det. Men Erik sover mer enn meg da, la Schistad til, mens Follestad skjøt inn:

- Det gjør jeg også, og ja, vi guttene får sove. Han våkner noen ganger om natta når han skal ha mat, men ellers er han en snill gutt.

KJÆRESTER: Emil Norderhaug og Ferdinand Rygh har holdt forholdet hemmelig frem til nå. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Steffen Pettersen Vis mer

Sammen på rød løper

Det var i slutten av november i 2019 at Follestad bekreftet overfor VG at han hadde fått seg kjæreste. Da hadde de allerede vært sammen en stund, men først i januar året etter viste han frem sin utkårede på premierefesten av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

- Dette er Ingvild, hun er kjæresten min, sa han fornøyd til Se og Hør den gang.

Schistad kunne da røpe at hun ikke visste hvem kjæresten var i starten.

- Jeg ante jo ikke at Erik var kjent i det hele tatt da vi møttes, og det var for så vidt veldig greit, for da ble jeg kjent med ham utenom den offentlige personen, fortalte hun.

OVERRASKER: I en episode av «Kongen befaler» er det en av deltakerne som har tatt oppgaven skikkelig på alvor, og overrasker alle med babynyhet. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

Den gang kunne paret også bekrefte at de var samboere og at de hadde bodd sammen i omtrent fire måneder. Og i sommer ble de altså foreldre for første gang.

LES OGSÅ: - Helt latterlig slitsomt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer