Aaron Paul:

- Vi elsker deg så mye allerede

Hollywood-stjernen og kona blir foreldre igjen.

TRE BLIR FIRE: Aaron Paul og kona Lauren venter barn. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB

TRE BLIR FIRE: Aaron Paul og kona Lauren venter barn. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB

Vis mer
Publisert

Vinteren 2018 slapp «Breaking Bad»-stjernen Aaron Paul (42) og regissørkona Lauren Parsekian (34) jubelen løs da de ble foreldre for første gang.

«Hjertet mitt», skrev skuespilleren til et bilde på Instagram som viste foten til datteren.

«Det finnes ingen ord som noengang vil klare å beskrive hva som akkurat skjedde med hjertet mitt», innrømmet den nybakte moren under et bilde som viste frem babyen.

Drømmen ble virkelighet

Tre år senere kommer det nok en gladnyhet fra ekteparet. Vesle Story Annabelle (3) skal bli storesøster. Det avslører Lauren selv på Instagram.

«Vi kan nesten ikke vente til å møte deg baby! Vi elsker deg så mye allerede», deler den vordende moren med fansen.

Innlegget har i skrivende stund fått nesten 61 000 likerklikk og gratulasjonene strømmer inn fra venner og fans.

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Babynyheten kommer ett år etter at Aaron Paul, som spiller i Jesse Pinkman i den prisbelønnede tv-serien «Breaking Bad», avslørte at han ønsket seg flere barn.

- Jeg gleder meg enormt til å få barn igjen. Farsrollen har definitivt forandret meg, fortalte han i et intervju med Haute Living, og utdypte:

- Å få barn er det nærmeste noen kan magi. Jeg skjønner hvorfor folk vil raskest mulig hjem fra jobb for å være der når ungene kommer fra skolen. Man ønsker ikke å gå glipp av noe.

Fridde på nyttårsaften

Paul og Parsekian møttes for første gang under musikkfestivalen Coachella i California i 2010. To år senere gikk han ned på kne under en kjærlighetssferie i Paris - på selveste nyttårsaften.

- Hun er den beste dama som noensinne har eksistert! Sorry til alle andre damer på denne jord, men hun er den beste, fortalte en stormforelsket skuespiller til magasinet GQ i 2012.

Året etter giftet duoen seg utendørs i Malibu i California.

LES OGSÅ: Om «mystisk» kjæreste: - Kronisk forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer