- Vi elsker Anne-Kat.

Norske kvinner har talt. TV-kjendisen Anne-Kat. Hærland (34) er norske kvinners store ideal.

POP DAME: Den slagferdige blondinen synes ikke det er nok å bare løfte genseren for å bli populær.  Foto: Espen Solli, Se og Hør
POP DAME: Den slagferdige blondinen synes ikke det er nok å bare løfte genseren for å bli populær. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Poppis blant damene!

Den frittalende og herlig frekke komiker-blondinen ble nylig utropt som norske kvinners store ideal i magasinet HENNE. Med stor suksess på både TV og som stand up-komiker har hun tydeligvis satt tiltrekkende spor etter seg i sjela til de spurte kvinnene i den omfattende spørreundersøkelsen.

1027 kvinner i alderen 15 til 50 + kunne velge blant 258 kjente personer innen kategoriene næringsliv, kongehus, musikk, forfatter, komiker, TV-kjendis, sport, skuespiller politikk og andre. Og til topps: Anne-Kat, som nå kan skilte med å være et større ideal blant norske damer enn turbo-sjarmøren Petter Stordalen!

- Det er veldig hyggelig å være på toppen. Jeg blir nemlig aldri kåret til "best kledd", sier Anne-Kat, som er forundret over at så mange ønsker seg en plass i rampelyset.

- Folk blir dummere og latere. De vil gjerne bli kjent, men orker ikke annet enn å ta av seg genseren, sier hun ifølge en pressemelding fra HENNE.

Her et knippe andre personer som norske kvinner ser opp til: Petter Stordalen, kronprins Haakon, Sissel Kyrkjebø, Anne Holt, Marit Bjørgen, Wenche Foss, Trond-Viggo Torgersen, Nelson Mandela og Rosemarie Köhn.

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer