- Vi drømmer om baby

45-åringen har aldri vært lykkeligere.

LYKKEN SMILER: Vakre Halle Berry ble den første kvinnelige afroamerikaner til å vinne Oscar for sin rolle i storfilmen "Monster's Ball". Nå er hun nyforlovet med den franske skuespilleren Olivier Martinez Foto: All Over Press
LYKKEN SMILER: Vakre Halle Berry ble den første kvinnelige afroamerikaner til å vinne Oscar for sin rolle i storfilmen "Monster's Ball". Nå er hun nyforlovet med den franske skuespilleren Olivier Martinez Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter to mislykkede ekteskap sverget den tidligere Bond-piken, Halle Berry (45) på å aldri gifte seg igjen. Men da hennes store kjærlighet nylig gikk ned på kne, klarte hun ikke lengre å motstå fristelsen…

- Halle har aldri hatt det bedre enn hun har det nå. Hun er endelig klar for å gifte seg, sier en nær venn til magasinet Star.


Barry giftet seg første gang som 27-åring med baseball-spilleren David Justice (45) og andre gangen som 35-åring med skuespilleren Eric Benét (45). Ingen av ekteskapene varte mer enn noen få år.

I 2005 forelsket Berry seg igjen i den franske supermodellen Gabriel Aubry (36). Paret fikk etter hvert datteren Nahla (3), og familielykken virket komplett.

Men også denne gangen tok kjærligheten brått slutt for skjønnheten.

- Jeg er ikke akkurat den flinkeste jenta i klassen når det kommer til å få et forhold til å fungere, uttalte hun i etterkant av bruddet.

Heldigvis tok det ikke lang tid før en ny fransk kjekkas dukket opp i livet hennes, denne gangen i form av skuespilleren Olivier Martinez (45).

- Olivier har blitt som en klippe i livet hennes. Hun er overbevist om at denne gangen vil forholdet vare, sier en venn.

Nære venner av stjernen forteller også at Martinez er en dedikert farsfigur i lille Nahlas liv - og nå ønsker de å gi henne en liten søster eller bror.


- Halle er fullstendig klar over at en graviditet kan bli utfordrende i hennes alder, derfor vurderer de sterkt å adoptere, skriver Radar online.Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har superstjernen forlovet seg?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer