- Vi dro på byen for å slåss

Channing Tatums ville natt med Shia LaBeouf endte med fyll og hærverk.

- Vi dro på byen for å slåss
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2006 skulle Hollywood-stjernene Channing Tatum (34) og Shia LaBeouf (27) spille mot hverandre i dramet «A Guide to Recognizing Your Saints».

De to skuespillerne kjente ikke hverandre fra før, og filmens regissør Dito Montiel instruerte guttene om å tilbringe tid sammen for å bli bedre kjent før innspillingen.

Dette endte opp med en vill bytur.

Samme dag som de møttes begynte de å drikke og diskutere hva de skulle finne på.

- Jeg tror vi bestemte oss for å prøve å havne i en slosskamp. Vi var unge og dumme og  tenkte at det ville skape et bånd mellom oss fordi vi delte blod. Jeg har aldri sett ham igjen siden, forteller Tatum i et intervju med GQ magazine, ifølge UsWeekly.com.

34-åringen sier videre at han og Shia endte opp med å løpe gatelangs og oppføre seg som småkriminelle.

SPILTE SAMMEN: Channing Tatum (i midten) og Shia LaBeouf (til høyre) havnet i problemer i filmen "A Guide to Recognizing Your Saints". Foto: All Over Press
SPILTE SAMMEN: Channing Tatum (i midten) og Shia LaBeouf (til høyre) havnet i problemer i filmen "A Guide to Recognizing Your Saints". Foto: All Over Press Vis mer

Mistet kontakten

- Vi kaste søppelsekker rundt i gatene og oppførte oss som idioter. Jeg sparket i stykker et vindu, og da det knuste i tusen biter tenkte jeg jeg bare «Oh, shit». Jeg tror Shia slo til vinduet i en politibil.

- Det var en slik natt hvor volumet bare blir skrudd opp, opp, opp. Til slutt løp vi til hver vår kant og jeg endte opp med å gjemme meg blant noen søppelsekker, utdyper han.

Når Channing nå ser tilbake på episoden, ler han ved tanken.

- I etterkant er det en morsom historie. Typisk to skuespillere som prøver for hardt. Men det er bare morsomt fordi vi ikke ble tatt, og fordi jeg har et annet perspektiv på ting nå og vet hvor dumt det hele var.

Guttene har i dag ingen kontakt.

Mens Channing i dag er gift og har en datter på ett år, så har Shia de siste årene fortsatt å skape overskrifter med ulike stunt og arrestasjoner.

- Shia er en fantastisk skuespiller. Jeg kunne bare ønske at han ville holde seg til det, sier Tatum.

LES OGSÅ: - Det er flaks at jeg ikke gjorde noen gravide

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer