- Vi driter i den negative og usaklige kritikken

«Jegertvillingene» Kristine og Johanne foretrekker å ha mobiltelefonene skrudd av.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tvillingene Johanne (23) og Kristine Thybo Hansen (23) er ikke som de fleste andre på sin egen alder.

TIL USA: Johanne og Kristine Thybo Hansen reiser til USA i programmet Jegertvillingene, som vises på TVNorge neste år. Foto: TVNorge
TIL USA: Johanne og Kristine Thybo Hansen reiser til USA i programmet Jegertvillingene, som vises på TVNorge neste år. Foto: TVNorge Vis mer
BRYR SEG IKKE OM KRITIKKEN: Tvillingene har fått mye oppmerksomhet for levemåten sin. Men kritikken som går på at de tar livet av så mange dyr, tar de ikke seriøst. Foto: Erlend Haugen, Se og Hør
BRYR SEG IKKE OM KRITIKKEN: Tvillingene har fått mye oppmerksomhet for levemåten sin. Men kritikken som går på at de tar livet av så mange dyr, tar de ikke seriøst. Foto: Erlend Haugen, Se og Hør Vis mer
ALLIGATOR-JAKT: I Jegertvillingene jakter blant annet jentene på alligator. Foto: TVNorge
ALLIGATOR-JAKT: I Jegertvillingene jakter blant annet jentene på alligator. Foto: TVNorge Vis mer

Helt siden de to viste seg fram i programmet «Kjære søster» i NRK-serien «Ut i Naturen» i januar, har reaksjonene strømmet på. Blant annet var det flere tusen som kommenterte «Kjære søster»-innlegget på Facebook-siden til NRK. Men tvillingene selv har ikke fått med seg så mye av oppmerksomheten.

- Vi har ikke lagt så mye merke til oppmerksomheten, Vi har skrudd av mobiltelefonene. Så vi har ikke sett så mye til det, sier Kristine lattermildt til Seoghør.no.

På nyåret er søstrene aktuelle med sin egen TV-serie på TVNorge, som har fått navnet «Jegertvillingene». Men hvor mange dyr de har skutt, ønsker de ikke å spekulere i.


- Sånne ting går det ikke an å tenke på. Vi har ikke peiling. I tillegg går det ikke å skryte av hvor mange dyr man har skutt, så vi tenker ikke på det selv.

Akkurat det har tvillingene fått mye kritikk for. Mye av kritikken ser de på som usaklig.

- Vi bryr oss egentlig ikke om kritikken. Vi respekterer dem som ikke synes noe om vår levemåte, så vi synes de burde respektere oss. Men vi driter i den negative og usaklige kritkken, sier Kristine til Seoghør.no.


I «Jegertvillingene» reiser jentene til USA, der de får jakte på andre dyr enn det de er vant til fra Norge, blant annet alligator og puma.

- Det har vært en stor opplevelse. Det er så stor kulturforskjell fra det vi er vant med, og andre jaktformer, sier Kristine.

- Dyrene vi jakter på i serien er ikke i nærheten av det vi har i nord, utdyper Johanne.

«Jegertvillingene» har premiere på TVNorge i 2015.


LES OGSÅ: Forbrente 9000 kalorier om dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer