DELFIN-DRØM: Elisabeth Bjarmann (22) fra Oslo sliter med store senskader etter at hun er ferdig behandlet for kreft. Siden hun var liten, har hun hatt en stor drøm om å svømme med delfiner. Gladmeldingen sørget for at ønsket ble oppfylt - på Medite Foto: SVEND AAGE MADSEN, SE OG HØR
DELFIN-DRØM: Elisabeth Bjarmann (22) fra Oslo sliter med store senskader etter at hun er ferdig behandlet for kreft. Siden hun var liten, har hun hatt en stor drøm om å svømme med delfiner. Gladmeldingen sørget for at ønsket ble oppfylt - på Medite Foto: SVEND AAGE MADSEN, SE OG HØRVis mer

Vi deler ut NY million!

Gladmeldingen er din! Jubelropene har vært hørbare fra Lindesnes i sør til Alta i nord.

SEHER.NO:  Gladmeldingen har spredd glede over hele Norge, og oppfylt drømmene til både barn og unge. Jublende lesere har fått oppfylt sitt høyeste ønske. Se og Hør har gjort Norge til smilets land.

Søknadsskjema finner du nederst på denne siden.

For femte gang inviterer Se og Hør på Gladmeldingen. 1 million kroner er lagt i potten. Sjefredaktør Odd J. Nelvik har nok en gang gitt ordre om at en million kroner skal brukes til å spre glede i Norge.

GLADMELDINGEN 5
HITTIL DELT UT:  609 166 kroner
IGJEN TIL DEG: 390 844 kroner!

- Over 40 000 trofaste lesere sendte oss brev eller mail i siste runde, og Gladmeldingen har deltatt ved livets små og store begivenheter fra vugge til grav. Vi har hjulpet brudepar med å forvandle barnedåp til bryllup, vi har sørget for fartsfylt jetfly-bursdag og vi har hjulpet gode venner med å legge om taket til en ung enke. Mange har sett verden ved hjelp av Se og Hørs Gladmelding - enten det gjelder på Sydentur eller i nyinnkjøpt campingvogn. Ingen ønsker er for store, ingen er for små. Det er viktig å huske at vi ikke deler ut ren cash. Men regningen tar vi!, sier Se og Hørs gavmilde sjefredaktør Odd J. Nelvik.

Fortell oss om dine drømmer og ønsker. Hundrevis av glade Se og Hør har fått telefonen: Gladmeldingen er din! Søk selv, nederst på denne siden.

Din fantasi er det eneste som setter grenser. Nærmere 200.000 søknader er lest og behandlet siden Se og Hørs populære Gladmeldingen ble lansert første gang. Mange har forsøkt seg alle gangene, uten hell. Mens andre fikk napp i tredje forsøk. Nå byr vi på nye muligheter, men du er nødt til å sende oss en helt ny søknad. Enten i form av et brev hvor du legger ved orginalkupongen fra bladet, eller på mail fra Seher.no. For oss er ingen ønsker for store, ingen for små. Her er det bare din egen fantasi som setter grenser. Men du må gi oss en god begrunnelse for hvorfor nettopp du fortjener en Gladmelding. Og du må fylle ut vårt søknadsskjema nederst på denne siden for å bli vurdert.

Vi deler ikke ut kontanter, men kjøper og gir deg akkurat det du ønsker deg. Målet for bladet vårt er at Se og Hør skal være et pustehull i en hverdag preget av mas og jag. Vi gjør livet gladere!

Se og Hørs reportere er klare til å rykke ut i hele landet med Gladmeldingen. Hver tirsdag og fredag kan du lese Se og Hør for å se hvem som er ukens heldige.

HER ER SØKNADSSKJEMA:

Hvis min gladmelding blir valgt ut ønsker jeg meg:
Jeg er klar over at veldig mange venter på en gladmelding - men her er grunnen til at dere bør velge akkurat meg:
Dette koster ca.
Fornavn
Etternavn
Epost
Postadresse
Post nr.
Sted
Fylke
Telefonnummer
Mobilnummer
Fødseslår
Ja, jeg vil melde meg på Seher.nos nyhetsbrev Daglig Dose
Ja, jeg ønsker å bli varslet om nye konkurranser og aktiviteter