GAVMILD: Se og Hør-general Odd J. Nelvik deler ut en million kroner til Ola Nordmann - og det er penger igjen til deg! Foto: Se og Hør
GAVMILD: Se og Hør-general Odd J. Nelvik deler ut en million kroner til Ola Nordmann - og det er penger igjen til deg! Foto: Se og HørVis mer

Vi deler ut 100 000 kr!

Vi startet året med en million, og det er fortsatt mer enn 100 000 kroner igjen i potten. Søk og få Gladmeldingen!

100.000 kroner igjen!

SEHER.NO: Sjefredaktør Odd J. Nelvik gir bort en million kroner! Han ønsker at pengene skal brukes til glede for det norske folk. Fortell oss om dine drømmer og ønsker. Du kan ønske deg akkurat hva du vil!

Her finner du søknadsskjemaet.

70.000 søknader ble lest og behandlet forrige gang vi inviterte våre lesere til å sende et brev eller mail til Gladmeldingen. For oss er ingen ønsker for store, ingen for små. Her er det bare din egen fantasi som setter grenser.

Men du må gi oss en god begrunnelse for hvorfor nettopp du fortjener en Gladmelding. Du må fylle ut vårt søknadsskjema for å bli vurdert.

Vi deler ikke ut kontanter, men kjøper og gir deg akkurat det du ønsker deg.

HITTIL DELT UT i 2007: 882.961 kroner

IGJEN TIL DEG: . 117.039

Målet for bladet vårt er at Se og Hør skal være et pustehull i en hverdag preget av mas og jag. Vi gjør livet gladere!

Se og Hørs reportere er klare til å rykke ut i hele landet med Gladmeldingen. Hver tirsdag og fredag kan du lese Se og Hør for å se hvem som er ukens heldige.