Sophia Hutchins om Caitlyn Jenner:

- Vi deler et liv sammen

Åpner opp om det mye omdiskuterte forholdet til Caitlyn Jenner.

PARTNERE: I et nylig intervju åpner Sophia Hutchins opp om forholdet til Caitlyn Jenner, men velger å beskrive det som et ikke-romantisk forhold. Foto: NTB Scanpix
PARTNERE: I et nylig intervju åpner Sophia Hutchins opp om forholdet til Caitlyn Jenner, men velger å beskrive det som et ikke-romantisk forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I sommer kunne 22 år gamle Sophia Hutchins avsløre at hun og 46 år eldre Caitlyn Jenner (68) - tidligere Bruce Jenner - hadde funnet kjærligheten.

Det bekreftet hun i en spørsmålsrunde på Instagram-profilen sin.

Duoen har siden den gang blitt observert sammen en rekke ganger, blant annet på ferie i Mexico.

Det har imidlertid vært nokså stille fra begge parter siden forholdet ble kjent, men i et nylig intervju med «The Hidden Truth With Jim Breslo», åpner Sophia opp om forholdet til den 46 år eldre realitystjernen og tidligere OL-vinner. Det melder Cosmopolitan.

I intervjuet beskriver 22-åringen forholdet til Caitlyn som «et ikke-romantisk forhold», og forteller at de kun er partnere som bor sammen.

Partnere som deler alt

Sophia og Caitlyn møttes for første gang for tre år siden gjennom en felles stylist, og førstnevnte legger ikke skjul på at mange er nysgjerrige på dem. Hun kan i intervjuet fortelle at hun og Caitlyn ser på hverandre som partnere.

- Vi er partnere i alt vi gjør, vi er uatskillelige. Vi er samarbeidspartnere, vi bor sammen, vi deler en hund, vi deler familie og vi deler et liv sammen, sier 22-åringen og legger til:

- Jeg vil ikke bruke ordet «kjæreste» og jeg vil ikke bruke ordet «dating». Vi er partnere.

Sophia, som jobber som konsernsjef i Caitlyns stiftelse, forteller videre hvordan forholdet til 68-åringen har hjulpet henne med å vokse og bli mer moden.

- Vi har så mye til felles, vi ser verden på samme måte og vi er en god match fordi vi utfordrer hverandre. Hun utfordrer meg på så mange måter, og hun har latt meg vokse på mange måter. Jeg håper at jeg utfordrer henne til å vokse, forteller Sophia åpenhjertig i intervjuet.

Det er tydelig at duoen står hverandre nære, og i intervjuet beskriver hun forholdet som et godt partnerskap.

Til tross for den store aldersforskjellen, på hele 46 år, mener 22-åringen at alder ikke har noe å si, og at de er en fantastisk match for hverandre.

Saken fortsetter nedenfor.

MÅTTE SVARE FOR SEG: Republikaneren Caitlyn Jenner har tidligere uttalt at hun er imot homoekteskap. - Jeg er en veldig tradisjonell kvinne, svarer Jenner som nå later til å være mer åpen, til tross for sitt noe diffuse svar. Video: Ellentube Vis mer Vis mer

Raser mot faren

Selv om Caitlyn tilsynelatende virker svært lykkelig i sitt nye forhold, er det ikke alle som er like tilfreds med romansen, ifølge Radar Online.

Caitlyns datter, Kylie Jenner (20), skal nemlig være lei av at faren ikke snakker om annet enn sin unge flamme.

- Caitlyn slutter ikke å snakke om Sophia, om hvor vakker hun er og hvor flink hun er med mote og skjønnhet. Hun har foreslått at Kylie bør ansette Sophia til å jobbe med sminkemerket hennes, sa en kilde til nettstedet.

Det skal ha fått Kylie til å se rødt.

- Hun ville ikke høre mer om henne, og sa til Caitlyn at Sophia er for ung og bare er ute etter pengene hennes. Caitlyn gikk i forsvar og forklarte at kjæresten er den mest ærlige, åpne og mest forståelsesfulle kvinnen hun har møtt i hele sitt liv. Kylie synes det var respektløst sagt overfor moren sin og avsluttet samtalen, hevdet kilden.

Kylie Jenner er Caitlyns yngste datter, som hun har fra det tidligere ekteskapet med Kris Jenner (62). De har også datteren Kendall (22) sammen.

Bruker store summer

Ifølge Radar Onlines kilde skal den tidligere idrettsutøveren ha punget ut svært høye summer til sin nye flamme.

- Hun spanderer drinker og middager på de fineste restaurantene i byen, i tillegg til å kjøpte smykker og vesker til henne. Dette koster Caitlyn minst 50 000 dollar i uken (omtrent 414 000 norske kroner, journ.anm.), men hun synes ikke at det er noe uvanlig med det, hevdet kilden.

BORTSKJEMT: Caitlyn Jenner punger ut for dyre middager, smykker og vesker til sin kjære Sophia. Foto: NTB Scanpix
BORTSKJEMT: Caitlyn Jenner punger ut for dyre middager, smykker og vesker til sin kjære Sophia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i starten av juli at Sophia bekreftet forholdet med den 68 år gamle realityprofilen. Et par uker senere dukket paret opp sammen på ESPY-utdelingen, som var deres første offentlige opptreden etter romanseavsløringen.

Det tok imidlertid flere måneder før duoen valgte å gå offentlig med forholdet sitt. I november avkreftet nemlig en talsperson for Caitlyn Jenner at hun hadde funnet lykken med Hutchins.

- De dater ikke, sa talspersonen til US Weekly.

LES OGSÅ: Strålte sammen etter romanseavsløringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer