- Vi datet i hemmelighet i to år

Nå avslører TV-kjærestene at det ikke bare er på skjermen det har gått hett for seg...

VAR KJÆRESTER BÅDE PÅ OG UTENFOR SKJERMEN: Kaley Cuoco avslører nå at hun tidligere har datet sin TV-kjæreste fra serien «The Big Bang Theory» i to år uten at noen visste noenting.  Foto: TVNorge
VAR KJÆRESTER BÅDE PÅ OG UTENFOR SKJERMEN: Kaley Cuoco avslører nå at hun tidligere har datet sin TV-kjæreste fra serien «The Big Bang Theory» i to år uten at noen visste noenting. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I den populære komi-serien «The Big Bang Theory» - som her til til lands sendes på TVNorge - kjemper har skuespillerne Johnny Galecki (35) og Kaley Cuoco (25) flere ganger havnet i romantiske situasjoner.

Men nå avslører Cuoco at det ikke bare er i rollene som Penny og hennes nerdete nabo Leonard Hofstadter at de to har funnet tonen.

Ifølge den blonde skjønnheten var de to et par i nesten to år privat, uten at noen visste om det!

- Vi datet i nesten to år. Det var en stor del av livet mitt som ingen kjente til. Dette er første gangen jeg snakker om det. Det var vidunderlig, men ingen visste noenting, sier hun i et intervju med CBS Watch Magazine.

Kaley hevder de to TV-stjernene bestemte seg for å ikke vise seg sammen offentlig for ikke å ødelegge for hverandres karrierer.

Men hemmeligholdelsen var også en av årsakene til bruddet ifølge skuespilleren.

- Vi var veldig beskyttende overfor hverandre og TV-serien. Men vi kunne ikke gjøre noenting, og det var ikke så moro som vi ville at det skulle være. Til slutt spurte jeg «hvorfor benekter jeg at jeg jeg er sammen med personen som jeg elsker?».

Etter bruddet - som hun ikke sier når var - hevder Cuolo at hun og eks-kjæresten har klart å holde en god og profesjonell tone på jobben. Men også der ble det brudd mellom deres to rollefigurer i den siste episoden av forrige sesong.

- Jeg liker at de har slått opp. Penny trenger å date noen nye menn. Det samme gjør Kaley, sier hun til CBS Watch Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kristin er forelsket i Christin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer