- Vi dater definitivt ikke

Realitybaben benekter å ha funnet tonen med eksen til Paris.

TAR DET MED ET SMIL: - Jeg synes det er veldig morsomt, siden jeg ikke har sett ham siden desember, sier Audrina om ryktene rundt henne og Benji.  Foto: All Over Press
TAR DET MED ET SMIL: - Jeg synes det er veldig morsomt, siden jeg ikke har sett ham siden desember, sier Audrina om ryktene rundt henne og Benji. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det har i det siste versert rykter om at "The Hills"-stjernen Audrina Patridge (23) skal ha funnet tonen med "Good Charlotte"-gitaristen Benji Madden (29).

Nå går realitybaben ut på sin offisielle hjemmeside og benekter at det er et forhold mellom henne og Paris Hiltons ekskjæreste.

- Jeg har fått mange telefoner i dag om det som sto i en New York-avis om at jeg er i et "romantisk forhold" med Benji Madden, skriver hun på bloggen sin.

- Jeg synes det er veldig morsomt, siden jeg ikke har sett ham siden desember. Jeg synes Benji er skikkelig søt og vi er gode venner, men vi dater definitivt ikke! Ville bare få klarhet i det!

Audrina kvittet seg med av-og-på kjæresten Justin Brescia (25) like før jul, og har tidligere blitt koblet til musikeren Ryan Cabrera (26).

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Kliner til med opptatt mann