<strong>KVINNER MED KURVER:</strong> Kelly Brook har designet en egen kolleksjon med undertøy for formfulle kvinner.  Foto: All Over Press
KVINNER MED KURVER: Kelly Brook har designet en egen kolleksjon med undertøy for formfulle kvinner. Foto: All Over Press Vis mer

- Vi burde sette pris på kurvene våre

Modellen Kelly Brook hyller kvinnekroppen med sexy undertøyskolleksjon.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske modellen Kelly Brook (32) har ved flere anledninger blitt kåret til verdens mest sexy kvinne. Nå viser hun frem sin flotte kropp i en egen-designet undertøyskolleksjon for det britiske merket New Look. Ifølge Brook er undertøyet spesielt skapt for å hylle kvinners vakre former.

-Jeg liker ikke BH-er som minimerer brystene. Jeg synes jenter burde omfavne kurvene sine og fremheve brystene, sier 32-åringen til magasinet Now.
 
Brook er selv modell i den sexy reklamekampanjen. Undertøyssalget skal gå svært godt. Det gjorde det også sist Brook prøvde seg som designer, da for undertøyskjeden Ultimo.

Danske Ekstra Bladet var spesielt begeistret for de nye bildene av Kelly i undertøyet.

«Kelly Brook presenterer det nye undertøyet for Ultimo på vakreste vis. Det kan ikke gjøres bedre», skrev den danske storavisen.

  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: La ut sengebilde på Twitter  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer