- Vi burde ha vært bedre foreldre

Whitney Houstons eks-mann føler skyldfølelse etter at deres datter Bobbi Kristina døde av overdose.

SLET MED SAMME PROBLEM: Bobby Brown og Whitney Houston slet begge med rusmisbruk da de var et par. Det samme gjorde datteren Bobbi Kristina.  Foto: NTB scanpix
SLET MED SAMME PROBLEM: Bobby Brown og Whitney Houston slet begge med rusmisbruk da de var et par. Det samme gjorde datteren Bobbi Kristina. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer døde Bobbi Kristina Brown, datteren til avdøde Whitney Houston og R&B-artist Bobby Brown (47). Hun ble kun 22 år gammel.

Whitney ble funnet død i et badekar på Beverly Hilton Hotel i L.A. i februar 2012, som følge av en drukningsulykke.

I januar i fjor ble Bobbi Kristina funnet bevisstløs i et badekar i huset hun delte med kjæresten sin, Nick Gordon (26). Hun ble lagt i kunstig koma, men gikk bort et halvt år etter. 

Nå åpner Houstons eksmann seg om tiden etter datterens dødsfall, og røper at han føler en form for skyldfølelse.

- Vi kunne ha vært bedre foreldre. Vi burde ha vært bedre foreldre, sier Bobby Brown i et TV-intervju med ABC News, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

TRIST SKJEBNE: Whitney Houston og Bobby Brown var gift 1992 til 2007. De fikk datteren Bobbi Kristina sammen, men både Whitney og datteren døde av overdose.  Foto: Reuters
TRIST SKJEBNE: Whitney Houston og Bobby Brown var gift 1992 til 2007. De fikk datteren Bobbi Kristina sammen, men både Whitney og datteren døde av overdose. Foto: Reuters Vis mer

I likhet med foreldrene sine slet Bobbi Kristina nemlig med rusmisbruk.

I obduksjonsrapporten ble det kjent at 22-åringen druknet etter å ha inntatt cannabis, alkohol, et kokain-relatert stoff, beroligende medisiner, antidepressiva og morfin. 

- Det kom aldri som et sjokk for meg. Det samme skjedde med datteren min som skjedde med Whitney, sier Brown åpenhjertig i intervjuet.

Anklager kjæresten for drap

Tidligere har Bobbis kjæreste Nick blitt anklaget for å ha gitt 22-åringen en giftig drink den 31. januar 2015, som skal ha ført til bevisstløshet. 

Bobbi Kristinas tante, Leolah Brown, har i et intervju med Inside Edition tidligere sagt at hun tror Nick drepte Bobbi.

I det nye intervjuet med ABC News, forteller også Bobby Brown at han har sine mistanker om at Nick hadde noe med dødsfallet å gjøre.

- Nick vet hva som skjedde den kvelden. Jeg aner virkelig ikke, men han vet alt, sier den sørgende faren, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

BESKYLDES: Nick Gordon anklages for å være involvert i dødsfallet til kjæresten Bobbi Kristina. Her er de to sammen på «Sparkle»-premieren i L.A. i august 2012. Foto: Afp
BESKYLDES: Nick Gordon anklages for å være involvert i dødsfallet til kjæresten Bobbi Kristina. Her er de to sammen på «Sparkle»-premieren i L.A. i august 2012. Foto: Afp Vis mer

Nekter skyld

Forholdet mellom Bobbi Kristina og Nick Gordon fikk stadig kritikk, ettersom Nick ble sett på som en sønn av den avdøde sangeren Whitney Houston.

Han var så godt som adoptert av «I Will Always Love You»-sangeren, men dette stoppet ikke de to fra å bli kjærester etter Houstons død i 2012.

I april åpnet han seg om de mange beskyldningene han har mottatt etter kjærestens dødsfall i fjor.

- Uansett hva alle tror, gjorde jeg Kristina og Whitneys siste år på jorda så bra som mulig. Jeg ga dem en å stole på, snakke med og være sammen med, sa han da han gjestet TV-programmet «The Dr. Phil Show», ifølge People. 

LES OGSÅ: Kanye West skapte fullt kaos i New York

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer