Kylie Jenner:

- Vi bryr oss ikke om dette nå!

Kylie får tyn for prioriteringene sine midt oppi det dramatiske presidentvalget.

VEKKER REAKSJONER: Kylie Jenners nyligste promotering fikk fansen til å se rødt. Foto: NTB
VEKKER REAKSJONER: Kylie Jenners nyligste promotering fikk fansen til å se rødt. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens USA holder pusten foran det endelige resultatet av presidentvalget - som fortsatt drøyer - har Kylie Jenner (23) åpenbart benyttet tiden til å få unna litt arbeid.

I påvente av at alle stemmene skal telles opp, er det mange amerikanere som nærmest holder pusten, og ikke alle ble like fornøyde da sminkemogulen promoterte sin kolleksjon midt oppi valget.

Reality-stjernen er en aktiv Instagram-bruker, og ligger for øvrig på topp 5-listen over de mest fulgte kontoene. Hun er heller ikke fremmed for å skape kritikk, og har flere ganger vært under press for hvordan hun opptrer i sosiale medier.

Fansen raser nå mot stjernen for å ha brukt den enorme plattformen til reklame - samtidig som det nervepirrende valget utfolder seg.

- Passer seg ikke

Onsdag kveld la Kylie Jenner nemlig ut et Instagram-bilde der hun promoterer det siste påfyllet fra sminke-kolleksjonen sin. Kolleksjonen var til ære for storesøsteren Kendall, som nylig fylte 25 år.

Innlegget, som ble publisert dagen etter den amerikanske valgdagen, medførte imidlertid ikke så mange bursdagsgratulasjoner, men heller en enorm bølge med negative reaksjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer