Kylie Jenner:

- Vi bryr oss ikke om dette nå!

Kylie får tyn for prioriteringene sine midt oppi det dramatiske presidentvalget.

VEKKER REAKSJONER: Kylie Jenners nyligste promotering fikk fansen til å se rødt. Foto: NTB
VEKKER REAKSJONER: Kylie Jenners nyligste promotering fikk fansen til å se rødt. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens USA holder pusten foran det endelige resultatet av presidentvalget - som fortsatt drøyer - har Kylie Jenner (23) åpenbart benyttet tiden til å få unna litt arbeid.

I påvente av at alle stemmene skal telles opp, er det mange amerikanere som nærmest holder pusten, og ikke alle ble like fornøyde da sminkemogulen promoterte sin kolleksjon midt oppi valget.

Reality-stjernen er en aktiv Instagram-bruker, og ligger for øvrig på topp 5-listen over de mest fulgte kontoene. Hun er heller ikke fremmed for å skape kritikk, og har flere ganger vært under press for hvordan hun opptrer i sosiale medier.

Fansen raser nå mot stjernen for å ha brukt den enorme plattformen til reklame - samtidig som det nervepirrende valget utfolder seg.

OVERRASKER: Kylie Jenner kastet klærne på Instagram tidligere denne uka. Det bidro til en overraskende effekt. Vis mer

- Passer seg ikke

Onsdag kveld la Kylie Jenner nemlig ut et Instagram-bilde der hun promoterer det siste påfyllet fra sminke-kolleksjonen sin. Kolleksjonen var til ære for storesøsteren Kendall, som nylig fylte 25 år.

Innlegget, som ble publisert dagen etter den amerikanske valgdagen, medførte imidlertid ikke så mange bursdagsgratulasjoner, men heller en enorm bølge med negative reaksjoner.

I sitt ferskeste Instagram-innlegg skriver Jenner at hun har fått den «mest positive tilbakemeldingen» på denne kolleksjonen, men det samme kan neppe sies om kommentarene fra frustrerte fans.

Jenner har tidligere oppfordret følgerne sine til å delta i valget, og har blant annet kastet klærne for å få flere til å stemme. Nå er det likevel flere som reagerer på hvordan hun velger å bruke plattformen under presidentvalget.

- Det er et valg som utfolder seg AKKURAT NÅ og du velger å legge ut et «thirst trap»-bilde (seksuelt appellerende bilde, journ.anm.) til Kendalls bursdag, skriver en Instagram-konto, og legger til at dette er veldig typisk for reality-stjernen.

FØRSTEDAME: Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

- VI BRYR OSS IKKE OM DETTE NÅ, skriver en annen opprørt Instagram-bruker.

Fansen uttrykker sitt misnøye på tvers av plattformene, og flere har også lagt igjen kommentarer under Twitter-innlegget til Kylie Cosmetics-gründeren.

Fansen tøyser blant annet med at «KUWTK»-stjernen ikke helt har fått med seg at det pågår et valg.

- Twitrer du virkelig om bedriften din nå???? Jeg vet ikke om du er klar over det, men det er et VALG i kveld, skrev en irritert Twitter-konto.

En annen annen Twitter-bruker skriver at det helt enkelt ikke passer seg å promotere sminken sin i en tid som dette.

Kylie Jenner har i skrivende stund ikke svart på kritikken.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Ville skjule feiringen

Det kan virke som at kritikken av Kardashian/Jenner-klanen kommer på løpende bånd om dagen. Den siste tiden har flere av medlemmene i den velkjente reality-familien blitt kritisert for sine omstridte fester og feiringer.

Fansen har vært kjappe med å reagere på de store festene, og omtaler familien som tonedøve overfor pandemien.

Kritikken av Kylie kommer kun noen få dager etter at storesøster Kendall Jenner (25) fikk flere sinte fans på nakken etter å ha arrangert en stjernespekket Halloween-fest.

HALLOWEEN: I fjor kledde Kylie Jenner opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Fansen fikk inntrykk av at festen skulle skjules for offentligheten. De høyt profilerte gjestene ble nemlig oppfordret til å ikke legge ut bilder på sosiale medier, i form av en oransje lapp på bordene.

Forrige måned fikk storesøster Kim Kardashian fansen til å reagere da hun fløy familie og venner til en privat øy for å feire sin 40-årsdag. Og tidligere denne uken fikk også den eldste søsteren, Kourtney Kardashian (41), flere til å se rødt etter sin påstand om kreftfremkallende munnbind.

Urolig valgkamp

Som tidligere nevnt er USA er midt oppi et neglebitende valg, der de venter på svaret om hvem som skal styre landet de neste fire årene.

Flere i Kardashian-familien har oppfordret følgerne sine til å stemme, og flere av dem har vært involvert i forkant av valget. En som har vært litt ekstra aktiv når det kommer til årets valg, er Kim Kardashians ektemann Kanye West (43).

Kanye West bestemte seg nemlig for å delta som presidentkandidat i årets valg, men etter et nokså tappert - og kontroversielt - forsøk, ser det ikke ut til at rapperen flytter inn i Det hvite hus med det første.

Mange har opplevd landet som delt under årets valgkamp, og er redde for hva valgresultatet vil føre til. Khloé Kardashian (36) har blant annet uttrykt sin angst og uro rundt det pågående valget. Likevel prøver hun å berolige fansen i den nervepirrende perioden:

I tweeten skriver reality-stjernen at hun har sett flere som sliter med søvnen som følge av valget, selv de som ikke bor i USA.

«Prøv å ta vare på dere selv i dag.» skriver hun, og oppmuntrer alle til å be eller meditere. Avslutningsvis skriver hun: «Vi kommer oss gjennom dette. Det må vi», etterfulgt av et hvitt hjerte.

LES OGSÅ: - Skal aldri snakke med Kylie igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer