- Vi bor rett ved Kardashian-familien

Det er ikke hvem som helst som er naboene til Nico & Vinz i Los Angeles.

BERØMTE NABOER: Nico & Vinz bor i Los Angeles og her har de Kardashian-familien nesten vegg i vegg. Foto: Aller Media NO
BERØMTE NABOER: Nico & Vinz bor i Los Angeles og her har de Kardashian-familien nesten vegg i vegg. Foto: Aller Media NO Vis mer

SEOGHØR.NO: Nicolay Sereba (26) og Vincent Dery (26), bedre kjent som Nico & Vinz står bak mosterhits som «Am I wrong» og «That's how you know».

I 2014 ble de også kåret til «Årets Spellemann».

Den talentfulle duoen har nå flyttet sammen til Los Angeles hvor de bor i det eksklusive området Calabasas.

Her har Hollywood-stjerner som Justin Bieber, Britney Spears, Will Smith og Jennifer Lopez tidligere bodd i gigantiske mansions, og i dag holder hele Kardashian-klanen til i det populære området.

Nå avslører Nicolay at han og Vincent nesten er naboer med den verdensberømte familien.

- De store kjendisene er så sky vet du, men vi bor faktisk rett ved Kardashian-familien. Drake bor der også. Jeg har ikke pratet med noen av de i Kardashian-familien, men jeg har sett Robert på kino en gang. Det er det nærmeste jeg kommer, fortalte han til Seoghør.no under den årlige kjendiskampen på Norway Cup.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ SCENEN: Her opptrer gutta under iHeartRadio Music Festival i USA for to år siden.  Foto: All Over Press
PÅ SCENEN: Her opptrer gutta under iHeartRadio Music Festival i USA for to år siden. Foto: All Over Press Vis mer

Får oppmerksomhet fra jenter

De talentfulle guttene har møtt på flere store stjerner etter gjennombruddet. I tillegg til å ha opptrådd på en rekke amerikanske TV-show, har de også spilt på Det hvite hus for selveste Barack Obama og varmet opp under turneen til R&B-stjernen Usher.

- Vi har vært på scenen og spilt med Taylor Swift i Canada, vi har vært i studio med Pharell Williams, fortsatte Nicolay til Seoghør.no.

Og i fjor postet Taylor Swift (25) et bilde på Instagram av seg selv sammen med Nico & Vinz med en lang skrytetekst.

«Jeg er GAL etter Nico & Vinz, og det var også publikum på Vancouver Stadium. De er absolutt dynamiske på scenen, svært jordnære og «Am I Wrong» er en fantastisk låt. Jeg er så glad i kveld, og jeg har så mye respekt for flotte artister som dem», skrev popstjernen.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRE: Det var hitlåten «Am I Wrong» som gjorde at guttene skjøt til værs på den amerikanske Billboard Hot 100-listen i fjor. Her under Spellemannsprisen i 2013.  Foto: FameFlynet Norway
POPULÆRE: Det var hitlåten «Am I Wrong» som gjorde at guttene skjøt til værs på den amerikanske Billboard Hot 100-listen i fjor. Her under Spellemannsprisen i 2013. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Nicolay, som nylig fikk seg kjæreste, fortalte videre at sommeren har gått med til å jobbe i studio.

- Det er mye fokus på å få ferdig musikken. 

Til tross for den enorme suksessen guttene har opplevd, så har de beholdt bakkekontakten. Og all oppmerksomheten de får fra det motsatte kjønn tar de med knusende ro.

- Vi får en del oppmerksomhet fra jenter i denne jobben her, men det er en del av pakka, røpet de sympatiske guttene til Seoghør.no.

LES OGSÅ: «Skam»-stjernen slet med spiseforstyrrelser