LYKKEN SMILER: Benedicte Adrian og  Jann Finsveen ankommer Kjendisgallaen 2016 som arrangeres av Se og Hør.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
LYKKEN SMILER: Benedicte Adrian og Jann Finsveen ankommer Kjendisgallaen 2016 som arrangeres av Se og Hør. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Benedicte Adrian og kjæresten Jann:

- Vi bor i hver vår etasje

I år skal de feire sin første jul sammen under felles tak.

Publisert

SEOGHØR.NO: Lykken smiler hos den folkekjære artisten Benedicte Adrian(53) og kjæresten Jann Finnsveen(53).

I tre år har artisten og event-produsenten vært kjærester - nå har paret tatt det neste store steget.

- Det er bare noen måneder siden vi flyttet inn i en praktfull trevilla på Høybråten i Oslo. Dette blir den første julen sammen under felles tak, sier paret som fant kjærligheten for omtrent to år siden. Det blir veldig hyggelig, og det er sånn vi skulle hatt det bestandig, forteller Benedicte til Se og Hør.

Mine og dine barn

Paret har valgt å skynde seg langsomt i jakten på en felles bolig - av hensyn til barna. Begge har to barn fra tidligere forhold, og de har derfor brukt tid til å finne et felles sted som passer for alle. Det klarte de til slutt, takket være Benedictes teft.

- Ja, jeg fant huset og falt pladask med én gang. Jeg har en tendens til å gå helt inn for ting, og etter mye søk, oppdaget jeg boligen til salgs på internett, sier hun.

Hjem kjære hjem

Etter skilsmissen fra den franske piloten Gauthier Mouton (53) som hun brukte tre år på å komme over valgte hun å flytte hjem til Norge i 2011 med barna Viktor (16) og Alexia (14):

- Planen min var at jeg skulle kjøpe etter hvert, men «etter hvert» kan ta tid. Jeg hadde leid en leilighet på Frogner, som en mellomstasjon. Jeg ble boende der i fem år, fordi jeg hadde verdens snilleste huseier.

Benedicte synes ikke det har vært noen krise at hun og Jann har bodd hver for seg frem til nå.

- Venninner som har vært i lignende situasjon, har gitt klar beskjed: «Nyt å være kjærester, før dere blir partnere og får felles logistikk. Dere er privilegerte som kan få være kjærester og føle dere unge igjen», forteller Benedicte.

Hver sin etasje

Planløsningen i deres nye trevilla gjør at paret kan bo i hver sin etasje, noe som passer dem bra.

- Huset var bygd som en tomannsbolig, men ble etter hvert slått sammen til en stor villa. Vi har nå hvert vårt hovedbad, kjøkken og stue. Han kjører sin stil, og jeg kjører min. Vi kan besøke hverandre når vi vil og være kjærester, men kan likevel beholde livsstil og logistikk i forhold til våre egne barn, sier Benedicte.

Ærlige mot hverandre

Siden Benedicte og Jann ble et par har de utviklet seg mye.

- Vi har gått ganske mange mil sammen. Gått på noen småsmeller, der i alle fall har jeg vært veldig redd for at hvis vi nå snakker om det som er plagsomt, kan det hende at forholdet ryker. Det gjorde meg engstelig til å begynne med. Jeg tenkte nok i tidligere forhold at det aller viktigste er fred. Nå har jeg funnet ut at det ikke er slik. De menneskene jeg har møtt i livet mitt som har vært de mest konfliktsky, er de som har hatt mest problemer, avslører Benedicte.

Hvordan har du og Jann løst utfordringene?

- Forholdet vårt har vokst på at vi skjærer gjennom alt som heter spilleregler. Vi er bare dønn ærlige med hverandre.

BOR I HVER SIN ETASJE: Benedicte Adrian og Jan Finsveen bor i hver sin etasje i trevillaen på Høybråten. Her ankommer de premieren til Märtha - The Musical på Latter.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB Scanpix
BOR I HVER SIN ETASJE: Benedicte Adrian og Jan Finsveen bor i hver sin etasje i trevillaen på Høybråten. Her ankommer de premieren til Märtha - The Musical på Latter. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer