DUMPET JOSTEIN: Mari Edvardsen endte opp som jakten-bonde Jostein Sundbys utvalgte i høsten sesong av «Jakten på kjærligheten», men dumpet bonden i slutten av programmet.  Foto: TV 2
DUMPET JOSTEIN: Mari Edvardsen endte opp som jakten-bonde Jostein Sundbys utvalgte i høsten sesong av «Jakten på kjærligheten», men dumpet bonden i slutten av programmet. Foto: TV 2 Vis mer

- Vi blir vel stemplet som familien PR-kåt nå

«Jakten på kjærligheten»-Maris datter deltar i nytt sjekkeprogram.

Publisert
SEHER.NO:   Mari Edvardsen (43) ble rikskjendis da hun deltok i høstens sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

43-åringen var en av frierne til jakten-bonden Jostein Sundby (50), og i forrige uke vekket hun oppsikt, da det ble kjent at hun hadde forlovet seg med sin nye kjæreste Dag Olsen (42), kun én måned etter at hun dumpet Sundby for åpent kamera. 

Nå er det imidlertid Maris datter, Katrine Edvardsen Snaunes' (23), tur til å være i rampelyset.

23-åringen er nemlig blant deltagerne i NRKs nye sjekkeprogram «Dating i mørket», som har premiere denne uken, skriver VG.

- Vi blir vel stemplet som familien PR-kåt nå, sier en lattermild Mari Edvardsen til avisen.

I «Dating i mørket», som er basert på et nederlandsk tv-konsept, skal seks single mennesker, tre kvinner og tre menn, bo i hver sin leilighet i samme hus mens de dater hverandre.

«Tvisten» er imidlertid at de kun får lov til å date med lysene av, mens de filmes av infrarøde kameraer.

Ifølge Katrine var det Mari som oppfordret henne til å søke på programmet, og 23-åringen forteller at moren har forberedt henne på hvordan det er å være på skjermen.

- Mamma sier jeg må være forberedt på at jeg ikke kjenner meg selv igjen, og at jeg både vil se og høres annerledes ut enn jeg selv oppfatter meg til vanlig. Hun har også advart meg mot å bry meg om hva andre eventuelt må komme med av kritikk, sier Katrine til VG.

«Dating i mørket» har premiere på NRK3 onsdag 12. januar kl. 21.40!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Nå er jakten-Mari forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer