- Vi blir superstjerner i eget liv

Komikeren mener dagens generasjon higer etter å bli kjendiser.

SATIRE: I mandagens Studio 5 forteller Jon Niklas Rønning om Facebook-generasjonen som han har skrevet satirebok om. Foto: FEM/Roy Darvik
SATIRE: I mandagens Studio 5 forteller Jon Niklas Rønning om Facebook-generasjonen som han har skrevet satirebok om. Foto: FEM/Roy Darvik Vis mer
SEHER.NO: Komiker og forfatter Jon Niklas Rønning (30) er mest kjent for sine humorshow, men er nå aktuell med boken "Generasjon Facebook", som handler om at unge i dag har et ønske om å bli sett.

Rønning mener at alle vil bli kjendiser - og at jentene lever som damene i "Sex og Singelliv" på Facebook og at guttene vil bli rockestjerner på MySpace.

Selv ble Rønning kjendis gjennom komikerduoen Bye & Rønning, og i mandagens STUDIO 5 snakker han om en generasjon som ikke klarer å ta valg.

- Boken er en kjærlig harselas med den generasjonen som har fått så mange valgmuligheter, at man aldri klarer å velge noen ting som helst, sier han.

Selv har 30-åringen få venner som ikke er opptatt av å komme i rampelyset.

- Jeg kjenner nesten ikke som har ønske om å bli kjendis.

Rønning har selv en fangruppe på Facebook - med kun fire medlemmer - og komikeren mener man via nettsamfunnet blir stjerner i eget liv.

- Boken er en satire, og det er en slags greie det at vi begynner å bli litt for innadvente, og vi retter alt fokus mot oss selv. Det man gjør er når man er medlem på Facebook er at man blir superstjerner i vårt eget liv, forklarer han.

Resten av Rønnings prat med jentene i STUDIO 5 ser du i kveldens sending på FEM kl. 21.30.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - En ære å bli parodiert