TRIPPEL PLATINA: Rappeduoen Erik og Kriss ble overrasket med trippel platina på trikketuren. Foto: Anders Myhren / Seher.no
TRIPPEL PLATINA: Rappeduoen Erik og Kriss ble overrasket med trippel platina på trikketuren. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Vi blir lurt gang på gang

Erik og Kriss ble overrasket av Fabian Stang på miljøvennlig trikketur.

Publisert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Kristoffer Tømmerbakke og Erik Mortvedt fra rappe-duoen «Erik og Kriss» ble tirsdag overrasket av sitt eget plateselskap, da de mottok trippel platina av ordfører Fabian Stang på en trikketur i Oslo.

Trikketuren, der ordføreren var «trikkefører», ble arrangert for å lansere Hafslunds miljøfestival for barn, som arrangeres under Verdens miljødag 5. juni i Frognerparken.

Og artistene var både overveldet og takknemlig for utmerkelsen.

- Det er dritkult. Vi føler oss alltid litt dumme fordi plateselskapet vårt klarer alltid å snike det inn på steder vi ikke klarer å forutse det. Så vi blir faktisk lurt hver gang, sier Mortvedt til Seher.no.

Duoen ble i 2009 frastjålet mye av sitt eget låtmateriale, men har i etterkant jobbet knallhardt, og ga i januar ut platen «Back To Business».

- Vi jobber hardt med det vi gjør, så jeg blir alltid litt ydmyk og synes det er utrolig stort at man får oppleve sånt, forteller Tømmerbakke.

[obj:media:9571]Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er en mørk dag


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer