SPENTE: Lørdag 11. mai debuterer komikerne Henriette Steenstrup og Jon Brungot som programledere for Gullruten i Bergen. De regner med å bli starstruck av de nominerte kjendisene.  Foto: Stella Pictures
SPENTE: Lørdag 11. mai debuterer komikerne Henriette Steenstrup og Jon Brungot som programledere for Gullruten i Bergen. De regner med å bli starstruck av de nominerte kjendisene. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Vi blir litt lett «starstruck»

Mon tro om Henriette Steenstrup og Jon Brungot må «instagramme» alle møtene med Gullruten-vinnerne?

Publisert
SEOGHØR.NO: Etter at Dorthe Skappel (50) sluttet som Gullruten-vertinne i fjor, er det «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernene Henriette Steenstrup (38) og Jon Brungot (36) som leder showet fra Grieghallen i Bergen lørdag kveld.

Og komikerduoen, som også har gjort suksess i serien «Nårje», legger ikke skjul på at de er spente før sin Gullruten-debut.

Seoghør.no sender direkte fra den røde løperen på Gullruten i ettermiddag!

Særlig stas synes de det er med de «600 superglamorøse» menneskene som skal sitte i salen - deriblant mange store kjendiser.

- Det er masse forventinger å leve opp til, og så kjenner jeg at jeg blir veldig satt ut av at det er så mye kjendiser her. Jeg møtte Jon Almaas i stad og ble helt «starstruck», innrømmer Brungot overfor VG.
 
- Ja, vi blir litt lett starstruck, og da kommer nervene også. Jeg måtte ta bilde med Jon Almaas. Det skal jeg legge ut på Instagram etterpå, fortsetter Steenstrup - som lover fire glamorøse kjoleskift i kveld.

LES OGSÅ: - Synes ikke prisutdelinger er morsomme å se påVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer