- Vi blir bedre med alderen

Tobarnsmoren Jada Pinkett Smith viste frem bikinikroppen i sexy Twitter-bilde.

FLOTT: Jada Pinkett Smith fyller 41 år i september og holder kroppen ved like med et strengt kosthold og knallhard trening fem ganger i uken.  Foto: Twitter
FLOTT: Jada Pinkett Smith fyller 41 år i september og holder kroppen ved like med et strengt kosthold og knallhard trening fem ganger i uken. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jada Pinkett Smith er blitt 40 år gammel og trebarnsmoren har et knallhardt treningsregime for å holde på drømmekroppen. I tilegg har hun et svært strengt kosthold.

Lørdag viste hun resultatet av all jobbingen da hun publiserte et bikini-bilde av seg selv på Twitter.

«Til de som er 40 og over! Ikke tro på ryktene...Vi BLIR bedre med alderen», skrev hun.

Smith trener minst fem ganger i uken og bygger muskler med boksing, turn, yoga og kampsport.

41-åringen er nøye med kostholdet, og spiser ikke for å nyte maten.


- Jeg spiser ikke for smakens skyld, men for ernæringen. Jeg må spise ifølge timeplanen min, og ha proteinrik kost med masse grønnsaker og sunne karbohydrater for å unngå å kollapse, sier hun til magasinet Essence.

Jada har spilt i storfilmer som «Matrix», «Collateral» og «Skrik». Men hun er kanskje enda bedre kjent som konen til skuespilleren Will Smith (43). Paret har barna Willow og Jaden sammen.

Nylig meldte amerikanske medier at Jada skal ha hatt en affære med sangeren Marc Anthony og at ekteskapet var i fare. Will og Jada benekter bruddryktene. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi ligner ikke på oss selv lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer