- Vi blir bare mer og mer forelsket

«Farmen»-deltager Maren Gjesdal dro rett fra TV-innspilling til sin første romantiske ferie med sin nye kjæreste. Se video!

SEOGHØR.NO: Maren Gjesdal (19) fra Bønes i Bergen måtte se seg slått av Maria Gjørva (20) i søndagens ”Farmen”-tvekamp på TV 2. Dermed varte gårdseventyret i bare to uker for den vakre 19-åringen.

LYKKELIG PAR: - Jeg er veldig forelsket om dagen, medgir Maren, som hadde med seg kjæresten Carl Erich til franske Nice etter «Farmen»-exiten.resten i Nice Foto: Erlend Haugen/Se og Hør
LYKKELIG PAR: - Jeg er veldig forelsket om dagen, medgir Maren, som hadde med seg kjæresten Carl Erich til franske Nice etter «Farmen»-exiten.resten i Nice Foto: Erlend Haugen/Se og Hør Vis mer

Etter å ha kommet hjem fikk den vakre 19-åringen imidlertid en etterlengtet opptur. Da dro hun nemlig rett på sin første kjærlighetsferie med sin nye kjæreste, Carl Erich Schreiber Hjortland (20).

- Utrolig hyggelig
Maren og Carl Erich møtte hverandre gjennom felles kjente i februar i år. Først i juni var de offisielt et par.

Nå har de også vært i franske Nice, på sin første kjærlighetsferie sammen.

- Vi prøvde å få til en reise før jeg skulle inn på «Farmen», men vi fikk ikke tid. Derfor var det utrolig hyggelig å reise på vår første utenlandsferie nå når jeg er ute av programmet, sier den blide jenta til Se og Hør.

Den romantiske turen varte i en drøy uke. I løpet av den tiden fikk paret kost seg på stranda og spasert i Gamlebyen. De rakk også å vinne litt penger på Casino!

- Hva tenkte Carl Erich da du fortalte at du skulle delta i «Farmen»?

TIDLIG EXIT: Maren Gjesdal måtte gi tapt allerede  i den andre «Farmen»-uka. Her tar hun avskjed med programleder Gaute Grøtta Grav (34). Foto: Alex Iversen/TV 2
TIDLIG EXIT: Maren Gjesdal måtte gi tapt allerede i den andre «Farmen»-uka. Her tar hun avskjed med programleder Gaute Grøtta Grav (34). Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Han var nok litt skeptisk, spesielt fordi jeg dro av sted og skulle være vekk på ubestemt tid. Men samtidig mente han at det var en sjanse jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg vet han stolte på at jeg ikke kom til å gjøre noe dumt der inne.

- Kvinnen i mitt liv
Det lykkelige paret er ikke samboere helt ennå, men utelukker ikke at det kan skje om så alt for lenge. Én ting er i hvert fall sikkert, nemlig at de to er stormforelsket i hverandre.

- Jeg er veldig forelsket om dagen, ja. Og jeg blir bare mer og mer forelsket! Medgir den 19 år gamle ”Farmen”-deltageren.

Det samme er kjæresten, som jobber som kundebehandler i Canal Digital.

- Jeg vil tro hun er kvinnen i mitt liv, sier han.

I tirsdagens Se og Hør kan du lese hele intervjuet med det lykkelige paret, samt se flere bilder fra den hete kjærlighetsferien!

LES OGSÅ: - Det var skikkelig ubehagelig