HØY SIKKERHET: Marcus og Martinus deltok i sin aller første Norway Cup-turnering søndag. På grunn av et stort antall fans måtte de kjøres rundt i en egen bil på området. Reporter: Julie Solberg Video: Henriette Eilertsen Klipp: Emilie Rydning / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Marcus og Martinus:

- Vi blir alltid kjørt vekk i bil etter kampene

Sikkerheten skjerpes når poptvillingene inntar Norway Cup.

Publisert
Sist oppdatert

- Ja, vi er litt skuffa, sa tvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen (16) til Se og Hør etter deres aller første Norway Cup-kamp med fotballaget sitt hjemmefra, Mosjøen IL.

Søndag ettermiddag gikk startskuddet for Norway Cup for de populære popstjernene, der begge bidro godt på banen mot fotballaget Stoppen fra Lier.

Stillingen ble 1-1, noe guttene ikke var så fornøyd med.

  • Se fullt intervju med Marcus og Martinus øverst i saken!

- Vi kunne sikkert vært mer fornøyd. Det er tross alt første kampen, og det er greit å få unnagjort alle nervene. Ellers så synes jeg vi spilte veldig bra, fortalte Marcus.

Da Se og Hør møtte guttene etter kampslutt fortalte de nemlig at de var mer nervøse før kampen i dag enn de er før de holder konserter.

NORWAY CUP: Se og Hør møtte popstjerne-brødrene etter deres aller første kamp i Norway Cup. I en uhøytidelig triksekonkurranse fikk vi svaret på om det er Marcus eller Martinus som er best i fotball. Reporter: Julie Solberg Video: Henriette Eilertsen Klipp: Emilie Rydning / DagbladetVis mer Vis mer

Stor heiagjeng

Fornøyd eller ikke - det så tilsynelatende ikke ut til at fansen som fulgte godt med under hele kampen lot seg påvirke av hva som stå på måltavla.

Ropene og heiene fra sidelinjen var de nemlig mer opptatt av å få oppmerksomheten til de populære tvillingene. Men dessverre var det få som fikk noen ord med guttene.

Saken fortsetter under bildene:

<strong>KONSENTRERT:</strong> Martinus hadde full konsentrasjon under kampen mot laget Stoppen søndag ettermiddag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
KONSENTRERT: Martinus hadde full konsentrasjon under kampen mot laget Stoppen søndag ettermiddag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
<strong>IVRIG:</strong> Martinus under kampens hete da Mosjøen spilte mot Stoppen søndag ettermiddag. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
IVRIG: Martinus under kampens hete da Mosjøen spilte mot Stoppen søndag ettermiddag. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer

Like etter kampen ble de nemlig eskortert i en bil vekk fra området. Dette skal de bli etter hver kamp under cupen, noe guttene syntes var litt kjipt - for noen Norway Cup-flørt har det neppe blitt.

- Vi har jo ikke vært ute på området en gang. Vi får ikke lov til det. Vi blir alltid kjørt vekk i bil etter kampene til et eget området der vi får være, forteller Marcus og konstaterte at det egentlig ikke gjør så mye.

- Det viktigste er å få være med laget, for det er tross alt det vi har lyst til og er her for, sa han.

Tid til begge deler

Til tross for at mye av tiden til Marcus og Martinus blir viet til musikkarrieren deres, har de likevel fått tid til å trene fotball ved siden av.

- Når vi har fritid finner vi frem fotballen med en gang, og spiller, fortalte Martinus og la til at de prøver å spille så mye de kan med laget når de er hjemme.

Før Norway Cup hadde guttene nemlig over en uke ferie der de brukte mye av tiden sin til å spille fotball.

<strong>LAGBILDET:</strong> Etter kampen stilte Mosjøen opp til et lagbilde der Marcus og Martinus smilte bredt til kamera sammen med sine lagkamerater. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
LAGBILDET: Etter kampen stilte Mosjøen opp til et lagbilde der Marcus og Martinus smilte bredt til kamera sammen med sine lagkamerater. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

På spørsmål om det blir fotballkarrieren eller musikkarrieren de velger mellom den dagen de ikke har tid til begge deler, var de begge raske i sine svar, til tross for sine store fotballinteresser.

- Det blir nok musikken. Vi har jo kommet en lang vei der. Det er veldig vanskelig å bli fotballproff og leve av det, så da ville jeg heller valgt artist siden vi allerede lever av det, sa Martinus.

LES OGSÅ: Får ikke bestemme sin egen leggetid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer