«Farmen»:

- Vi blir aldri kjærester

Henrik Eijsink og Hanne Mathea Friis røper status på forholdet.

GODE VENNER: Hanne Mathea Friis og Henrik Eijsink hadde et godt øye til hverandre inne på gården. Men det ble med det. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2
GODE VENNER: Hanne Mathea Friis og Henrik Eijsink hadde et godt øye til hverandre inne på gården. Men det ble med det. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2 Vis mer
Publisert

Onsdag er det klart for det aller siste førstekjempevalget i høstens «Farmen». Allerede neste uke settes nemlig startskudd for den avgjørende finaleuken.

Det gjenstår å se om Henrik Eijsink (26) og Hanne Mathea Friis (22) kommer seg helskinnet gjennom den tiende uken av realityprogrammet.

De to har knyttet et helt spesielt bånd på gården, noe som kom spesielt tydelig fram for litt over en uke siden, da TV-kameraene tok Friis på fersken da hun på ulovlig vis besøkte Eijsink på kjempehytta.

GRÅTER: «Farmen»-deltakerne merker at kroppene er slitne etter åtte uker med slit, og noen ser seg nødt til å ta til tårene. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

- Ingen fridde

Mange TV-seere har spekulert på om forholdet mellom de to «Farmen»-deltakerne skal utvikle seg til noe mer. Men nei, det gjør det ikke, røper Friis overfor Se og Hør.

- Jeg vil vel bare kalle det for en flørt på gården. Vi hadde en hyggelig og god stemning oss imellom, men fant ut underveis der at vi er veldig ulike personer og at vi nok passer best sammen som venner. Det er og blir status nå når vi er tilbake i 2022, sier hun.

- Så det er hundre prosent sikkert at dere ikke blir ikke kjærester?

- Ha ha, jeg og Henrik blir aldri kjærester, nei. Vi har ikke snakket seriøst sammen om det etterpå, og nå var det jo ingen av oss som fridde under TV-innspillingen heller, akkurat …

Etter å ha kommet inn som utfordrer trekker han seg fra «Farmen». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Ble satt ut

22-åringen legger ikke skjul på at hun ble tatt litt på «senga» da TV-kameraene fanget det ulovlige besøket hennes hos nettopp Eijsink på kjempehytta nylig.

- Jeg var litt skeptisk, og spent på om det kom til å vises på TV. Jeg trodde helt ærlig at det ikke det skulle komme med, for det var jo ikke helt lovlig. Den gang ei!

Hun fortsetter:

- Jeg reagerte da jeg så det, jeg ble helt satt ut, faktisk. Men det skjedde jo, så jeg skal ikke klage, forteller «Farmen»-deltakeren, som innrømmer at hun ofte får spørsmål rundt samme tema.

- Folk spør meg hele tida om vi er sammen. Jeg skjønner jo at folk spør, men det er mange som hausser dette opp også, sier Friis til Se og Hør.

TÅREVÅTT: Hashar åpner opp om de vanskelige følelsne under «Farmen»-frokosten. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Henrik Eijsink er helt enig med sin «Farmen»-flørt.

- Det var hyggelig, men vi fant vel ut at det ikke var noe mer enn det. Det tror jeg vi begge har slått oss med ro med nå i ettertid, medgir han overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: Måtte «gjemme» kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer