- Vi ble virkelig uvenner

Jentekrangelen på "Farmen" var ikke spill for galleriet...

KRANGLET: - Vi klikket bare ikke, og fant aldri kjemien. Vi hadde ingen tone, og jeg tror vel ikke at hun fortstår meg eller jeg forstår henne, forteller Bente Skancke til Seher.no. Foto: TV 2
KRANGLET: - Vi klikket bare ikke, og fant aldri kjemien. Vi hadde ingen tone, og jeg tror vel ikke at hun fortstår meg eller jeg forstår henne, forteller Bente Skancke til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
Se videointervjuet med "Farmen"-deltager Bente Skancke nederst i saken!

SEHER.NO: Dramatikken har vært stor under vårens "Farmen" på TV 2. Mandag ble det klart at Stian Sannerud (33) skal være denne ukas storbonde, og ikke lange tiden etterpå nådde dramatikken nye høyder.

Forrige uke var det daværende storbonde, Leif Birger Mækinen (53), som skapte splid i gruppa ved ikke å gjøre nok for ukesoppdraget. Denne gangen var det derimot to jenter som barket sammen i en skikkelig "catfight".

- Må jeg liksom «spell it out for you»? sa Bente Skancke (22) til Karin Jonassen (24) - tydelig irritert i mandagens episode.

I februar inviterte Seher.no med seg Bente og to av hennes "Farmen"-konkurrenter, Tone Gudrun Svalestad (31) og Vibeke Tonning (26), til Arena Spa/Alles Beauty, som ligger i Telenor Arena i Bærum. Allerede den gang avslørte Bente at hun ikke helt tålte Karin Jonassen.

- Jeg kan vel si at det var et par stykker jeg ikke kom overens med. Det kommer jo frem at jeg ikke kom så godt overens med Karin og Eirik, vi kranglet litt. Jeg og Karin ble virkelig uvenner, vi klikket bare ikke - og fant aldri kjemien. Vi hadde ingen tone, og jeg tror vel ikke at hun fortstår meg eller jeg forstår henne, fortalte hun den gang.

Og:

- Det er bare noen mennesker man overhodet ikke kommer overens med. Sånn er det bare.

Men selv om de to kranglefantene ble langt fra bestevenner under gårdsoppholdet på Tranøya, har de snakket sammen etter at innspillingen var over.

- Ja, jeg har snakket med henne. Nå er det jo også sånn at det som har skjedd på "Farmen", det har skjedd på "Farmen". Jeg er ikke bitter eller sur, jeg har på en måte glemt det - eller gidder ikke tenke på det lenger. Jeg tenker heller på de vennene jeg har fra "Farmen", og det er dem jeg har lyst til å bruke tid og energi på. Ikke på dem jeg har kranglet med, sier hun til Seher.no.


I onsdagens "Farmen"-episode fortsetter krangelen mellom de to kamphønene. Da mer høylytt enn noen gang tidligere...

"Farmen" ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi hørte bare at det smalt på tunet

Se videointervjuet med Bente Skancke her:[obj:media:8394]