- Vi ble truet med søksmål

Mona Grudt om Clooney-parodien.

SNAKKER UT: Grudt og Marvin Wiseth parodierte DNB-reklamen med George Clooney. Det falt ikke i smak, og videoen måtte fjernes.
SNAKKER UT: Grudt og Marvin Wiseth parodierte DNB-reklamen med George Clooney. Det falt ikke i smak, og videoen måtte fjernes. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I oktober i fjor parodierte Mona Grudt (40) og tidligere ordfører i Trondheim, Marvin Wiseth, den populære DNB-reklamen med George Clooney.

Det fikk DNB til å reagere, og videoen med Grudt ble fjernet. Nå sier Grudt at banken truet med søksmål.

- Noe av det morsomste jeg vet er for eksempel når jeg samarbeider med Marvin Wiseth. Vi jobber sammen i et prosjekt som deler ut stipender til unge talenter, og vi er sammen om forskjellige arrangementer i denne forbindelsen. Vi forsøker alltid å få inn litt humor, og blant annet har vi gjort en parodi på DNBs TV-reklame med George Clooney, der jeg spilte kona til Clooney. Men parodien måtte vi kutte da vi ble truet med søksmål av storbanken, sier hun til bladet Tara.

Grudt, som ofte har kalenderen full, forteller at hun trenger å ha full kontroll over alt hun driver med.

- For å kunne yte best, trenger jeg å kjenne at jeg har full kontroll. Jeg er litt kontrollfrik og liker helst å ligge i forkant av kaoset. Det gjelder også når jeg gjør oppdrag som programleder eller konferansier. Når ting er under kontroll kan jeg slippe løs de kreative kreftene. Det gir blant annet rom for lekenhet og humor.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Helt soleklart at denne bryter loven

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer