TØFF BESKJED: Dag Erik Pedersen sier tårene strømmet da han måtte trøste Ole Klemetsen etter at han hadde fått beskjed om farens død. Foto: NRK
TØFF BESKJED: Dag Erik Pedersen sier tårene strømmet da han måtte trøste Ole Klemetsen etter at han hadde fått beskjed om farens død. Foto: NRKVis mer

- Vi ble sittende og gråte

Dag Erik Pedersen glemmer ikke sin verste dag i "Mesternes mester".

SEHER.NO: Dag Erik Pedersen (49) har hatt stor suksess som programleder for realityprogrammet "Mesternes mester" på NRK, hvor tidligere toppidrettsutøvere møtes til kappestrid.

Men selv om deltakerne - som blant annet består av den tidligere fotballspilleren Gøran Sørloth og den tidligere proffbokseren Ole Klemetsen - raskt fant tonen på settet, sier Pedesen at han er overrasket over at følelsen og samholdet blant deltakerne ble så sterkt.

Selv tok han til tårene da han ble vitne til at Ole Klemetsen fikk budskapet om faren Johns død under innspillingen i Spania.

- Da Ole Klemetsen fikk budskapet om at faren hadde tapt mot kreften, ble vi sittende på sengekanten hans å gråte begge to. Vi satt der og prøvde å klare opp i det som kalles livet. Det var sterkt, sier Pedersen til Dagbladet.

Pedersen ble i fjor selv tvunget til å legge om livet sitt, etter at han ble operert for hjerteinfarkt på Rikshospitalet.

- Nå tar jeg de foredragene jeg føler for, men jobber fortsatt for fullt i NRK. Selv om jeg aldri har angret på livsstilen min, lever jeg roligere nå og bruker mer tid hjemme.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Jakten-Anders forelsket igjen