Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

- Vi ble sammen da jeg var på mitt tjukkeste

Stian Thorbjørnsen raste ned i vekt under «Farmen kjendis»-oppholdet.

NED I VEKT: Stian Thorbjørnsen raste ned i vekt under «Farmen kjendis»-oppholdet. Likevel innrømmer han at kona Tina ikke ønsker seg en slankere mann. Her var de to turtelduene nyforlovet på Se og Hørs Kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
NED I VEKT: Stian Thorbjørnsen raste ned i vekt under «Farmen kjendis»-oppholdet. Likevel innrømmer han at kona Tina ikke ønsker seg en slankere mann. Her var de to turtelduene nyforlovet på Se og Hørs Kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35) fikk en voldsom omveltning da han sjekket inn på Finnsvika gård som en av årets «Farmen kjendis»-deltakere.

- Jeg hadde ikke hatt ferie på halvannet år da jeg sjekket inn på gården. Jeg følte meg nesten utbrent, men TV-innspillingen ga meg mer energi. Det var en bra rehab, smiler Stian til Se og Hør.

I SALG NÅ: Fredagens utgave av Se og Hør.
I SALG NÅ: Fredagens utgave av Se og Hør. Vis mer

Raste ned

Ikke minst kjente han på at kroppen stadig ble lettere - og at magen skrumpet inn.

- Jeg gikk ned 13 kilo. Jeg veide 121 kilo da jeg gikk inn og 108 kilo da jeg kom ut. Jeg merket at jeg ble lettere og lettere, forteller Stian.

Han har tatoveringen «20 kilo ekstra» på magen, og forteller at han synes det er mer flaut å være «for trent» enn «for tykk» på stranden.

Kona elsker pondusen

Kona gjennom to år, Tina Svestad (26), fikk seg dermed en overraskelse da den joviale ektemannen kom hjem 13 kilo lettere.

Men Stian forsikrer om at hun på ingen måte har ønsket seg en slankere ektemann.

- Nei, kona mi liker meg uansett - vi ble jo sammen da jeg var på det aller tjukkeste, ler Stian, som fridde på Se og Hørs Kjendisgalla for to år siden.

TROR PÅ GULL: «Farmen Kjendis»-deltakerne fikk spørsmål om hvilken OL-gren i vinterlekene de ville deltatt i. Ville det blitt gull? Video: Christian Roth Christensen / Reporter: Henriette Eilertsen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Savnet sønnen

Selv om han klarte seg godt med mindre og kjedeligere mat, bød «Farmen kjendis»-oppholdet på psykiske prøvelser.

- Jeg savnet familien. Det var sykt tøft, særlig i starten. Minstesønnen min, Lennox (3), lærte seg si «pappa» mens jeg var borte. Den svei, forteller tobarnsfaren, som også har sønnen Viktor (9) fra et tidligere forhold.

Allerede før deltakelsen innrømmet Stian at barna ville bli et stort savn under gårdsoppholdet. Før inspillingen av programmet satte fart, tilbragte 35-åringen mye tid med sin yngste sønn.

- Jeg har vært fryktelig mye borte fra ham. Jeg jobber jo mye og er mye på reise, så det var viktig for meg å tilbringe så mye tid med ham som mulig. Jeg innrømmer gjerne at jeg ikke alltid har vært pappaen som har vært mest til stede. Derfor var ukene i forkant viktig for meg. Det var en utrolig flott tid, sa han til Se og Hør.

PÅ BRYLLUPSREISE: Stian og kona Tina med deres felles sønn Lennox i 2016. Her var de tre på bryllupsreise. Foto: Se og Hør
PÅ BRYLLUPSREISE: Stian og kona Tina med deres felles sønn Lennox i 2016. Her var de tre på bryllupsreise. Foto: Se og Hør Vis mer

Ble foreldre

Det var i 2014 de to turtelduene ble foreldre til lille Lennox. Den glade nyheten delte Stian selv på sin Facebook-side.

- I natt kom lille prinsen til verden! 3560 gram og 50 cm! Alt står bra til med mor og baby og jeg er verdens stolteste tobarnsfar, skrev han.

Overfor Se og Hør uttrykte han senere sin glede over familieforøkelsen og understreket hvor imponert han var over fødselen.

- Jeg pleier å si at man er ikke mann før man har opplevd en fødsel. Nå er jeg så heldig å ha to barn. En fødsel er alltid like fantastisk, selv om man føler seg litt hjelpesløs når det står på som verst.

Kjøpte pupper til kona

Stian «Staysman» har blitt en svært populær mann, etter sin deltakelse i både «Paradise Hotel» og «Farmen Kjendis». Likevel er det musikkarrieren 35-åringen lever av til daglig.

Flere av låtene hans har sørget for gode inntekter, og da han i fjor var aktuell med låten «Muggene Er Megasvære», innrømmet kona Tina at også hun fikk noen fordeler.

I et videoklipp på Instagram, sang Tina med til ektemannens låt. Under klippet skrev hun: «Gjett hva streaminginntektene fra denne låta ble investert i?», etterfulgt av emneknaggene «#puppeneermegasvære» og «#byebyehengepupper».

«FARMEN KJENDIS»: Deltakelsen i gårdskonkurransen var Stians fjerde realityprogram. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
«FARMEN KJENDIS»: Deltakelsen i gårdskonkurransen var Stians fjerde realityprogram. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Til Se og Hør avslørte Tina at hun følte for å fornye puppene som et resultat av at hun har blitt mamma, og at det var hennes eget initiativ.

- Det var jeg som la det frem: «Stian, kan vi bruke penger på pupper nå i høst?». Og siden han har vært mye borte i sommer, med turné og «Farmen»-innspilling, syntes han at det var greit å varte opp litt, sa hun.

Staysman forklarte til Se og Hør at det har vært en internspøk mellom de to, og at han derfor sa ja til å spandere inngrepet.

- Vi har tulla litt med det, at jeg skulle gi henne penger hvis den låta skulle funke. At det hadde passet - selv om jeg insisterer på at «muggene» handler om ølmugger, sa han lattermildt.

LES OGSÅ: Masse-exit i «Farmen kjendis»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer