- Vi ble nektet å se direkte på Britney

Det tilfeldige møtet bak scenen ble ingen hyggelig opplevelse for de britiske popstjernene.

MÅTTE SNU SEG VEKK: Tom Parker, Max George, Jay McGuiness, Siva Kaneswara, og Nathan Sykes i bandet The Wanted er ikke imponert over oppførselen til Britney Spears, etter at de ble nektet å se direkte på henne. Foto: Stella Pictures
MÅTTE SNU SEG VEKK: Tom Parker, Max George, Jay McGuiness, Siva Kaneswara, og Nathan Sykes i bandet The Wanted er ikke imponert over oppførselen til Britney Spears, etter at de ble nektet å se direkte på henne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De britiske popstjernene i gruppen «The Wanted» prøver for tiden hardt å slå igjennom i USA, men har fått et tøft møte med sine amerikanske kolleger.

Da de gjestet TV-programmet «The Voice» ble de ignorert av Christina Aguilera, noe som fikk dem til å stemple henne som «en drittsekk», og bedre gikk det ikke da de møtte Britney Spears (30) ved en tilfeldighet.

Måtte snu seg mot veggen

Bandet ventet bak scenen på å spille før Britney på en av hennes konserter i USA, da de plutselig oppdaget at «Toxic»-sangerinnen kom mot dem sammen med et følge av livvakter.

Da Britney skulle passere dem, skal hennes livvakter ha bedt bandet - som består av Nathan Sykes, Jay McGuiness, Siva Kaneswaran, Max George og Tom Parker - snu seg mot veggen.

- Vi ble nektet å se direkte på Britney. Livvaktene hennes ba oss snu oss mot veggen. Der stod vi i ti sekunder, helt til hun var langt nede i korridoren, sier Tom Parker ifølge bladet Now.


Ble bedt om å signere taushetserklæring
Etterpå skal guttene ha blitt bedt om å signere en taushetserklæring, men til tross for at de aksepterte, vil de ikke holde den ubehagelige opplevelsen for seg selv.

- Vi underskrev en avtale om at vi ikke skulle snakke om det som skjedde. Men la oss snakke om det uansett, sier gruppen til radiokanalen New York Fresh 102.7, ifølge Now.

En talsmann for Britney Spears sier til bladet Now at «The Wanted»s uttalelser er falske, men vil ikke kommentere saken ytterligere.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Aguilera var en drittsekk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer