- Vi ble helt «starstruck»

Madcon spilte inn låt med Destiny's Child-stjernen Kelly Rowland.

SIKTER MOT STJERNENE: Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam i Madcon satser internasjonalt og har fått med seg Kelly Rowland på sin siste singel.  Foto: FAME FLYNET
SIKTER MOT STJERNENE: Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam i Madcon satser internasjonalt og har fått med seg Kelly Rowland på sin siste singel. Foto: FAME FLYNET Vis mer
SEOGHØR.NO: Suksessen fortsetter for den norske rapgruppen Madcon, og nå har Tshawe Baqwa (33) og Yosef Wolde-Mariam (34) spilt inn en ny låt sammen med tidligere Destiny's Child-stjerne Kelly Rowland (32). 

13. mai kom sangen «One Life», og selv om de har møtt mange celebriteter i løpet av sin karriere innrømmer gutta at de imponert av Rowland. 

- Hun var med i Destiny's Child liksom. Det første jeg tenkte var at hun så ut som en million dollar, og var superstjerne. Men hun var en utrolig ydmyk, snill og proff dame, sier Yosef til Dagbladet. 

Lørdag er det premiere på musikkvideoen - signert den norske stjerneregissøren Ray Kay. Yosef og Tshawe har tilbrakt mye tid i Tyskland for å promotere låten, og nå håper de samarbeidet med Rowland kan føre til økt eksponering i USA. 

Rowland hadde stor suksess sammen med Beyoncé Knowles og Michelle Williams på begynnelsen av 2000-tallet og har senere samarbeidet med stjerner som David Guetta og Ludacris. Hun har stor tro på den nye sangen.

- Jeg er så takknemlig for at Madcon lar meg være en del av denne plata, og for at jeg har fått jobbe med dem. Videoen kommer til å bli spektakulær, og jeg er veldig spent, sier Rowland til avisen.  


LES OGSÅ: - Jeg vant til en hormonell kone