- Vi ble bedt om å lage mer drama

Virkeligheten inne på «Paradise Hotel» var ikke helt slik den den fremstår på TV-skjermen...

GOD STEMNING: Paradise Hotel-deltagerne skal ha blitt så gode venner at produsentene ba dem lage mer drama foran kameraene. Foto: TV3
GOD STEMNING: Paradise Hotel-deltagerne skal ha blitt så gode venner at produsentene ba dem lage mer drama foran kameraene. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Årets norske «Paradise Hotel» sesong har inneholdt både tårevåte avskjeder og krangling foran kameraene, men flere deltagere Seoghør.no har snakket med, avslører at virkeligheten ikke stemmer helt med TV-bildene.

Da deltagerne ankom luksushotellet i Mexico, ble de nemlig raskt så gode venner, at de som ledet produksjonen måtte be dem skape mer dramatikk.

- Vi fant veldig fort tonen, og fikk en kompisfølelse på rekordtid. Det føltes som å være på tur med en vennegjeng. Det var ingen som snakket taktikk, men det ble det nok ikke så bra TV av.

- Vi fikk derfor beskjed i en innspillingspause om at vi måtte huske på at vi var med i en konkurranse og ble bedt om å lage mer drama, sier en av deltagerne, som vil være anonym, til Seoghør.no.


Flere deltagere har bekreftet at de ble minnet på at de måtte tenke på konkurransen.

Line Vee Hanum i TV3 sier til Seoghør.no at kanalen ikke har gjort noe annerledes når det gjelder den tekniske delin av årets «Paradise Hotel» i forhold til tidligere sesonger.

- Det er ikke til å legge skjul på at vi snakker med deltagerne under pauser i innspillingen, men det går mest på tekniske detaljer, som at de må snakke tydeligere. Men av og til kan de også bli minnet på at de ikke er på ferie.

Vee Hanum mener ikke TV-kanalen lurer Paradise-fansen.

- I en realityserie vil selvfølgelig opptakene bli klippet til og derfor kan de virke mer dramatiske enn det var i virkeligheten.  Selv om noen kanskje ikke kjenner seg helt igjen, er dette vanlig og jeg føler ikke at dette er å lure seerne, sier hun.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han er en veldig romantisk kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer