Gary Barlow:

- Vi bekymrer oss for Robbie hele tiden

Vennene frykter for popstjernens mentale helse.

NÆRE VENNER: Her er Robbie Williams og Gary Barlow sammen i 2010. Foto: NTB Scanpix
NÆRE VENNER: Her er Robbie Williams og Gary Barlow sammen i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og hør): Boybandet «Take That» gjorde Robbie Williams (42) og resten av gruppa til verdensstjerner på 90-tallet.

Gutta levde i mange år et ekte rock'n'roll liv med damer, dop og ville fester, noe som resulterte i at Robbie endte opp med å slite tungt med rusmisbruk og depresjon.

Den frittalende musikeren har aldri lagt skjul på utfordringer tilknyttet sin egen psykiske helse, noe som seinest var tema i fjor høst, da han valgte å avlyse deler av en turné.

Og tidligere denne måneden gjorde Williams det tydelig at han kjemper mot plagene hver eneste dag.

- Jeg har en sykdom som ønsker å ta livet av meg, og den sitter inni hodet mitt. Jeg er på vakt hele tida. Noen ganger blir jeg overrumplet av det, noen ganger bruker jeg det som et verktøy på scenen, fortalte han til The Sun.

Kaller Robbie «hjemsøkt»

Nå avslører kompisen og «Take That»-kollega, Gary Barlow (47), at han og de andre i bandet bekymrer seg for Robbie konstant.

- Det er en slags ting med Rob, han er på en måte designet til å miste det litt en gang i blant, forteller han i TV-programmet «Lorraine», ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

TAKE THAT: Fra venstre: Jason Orange, Howard Donald, Robbie Williams, Mark Owen og Gary Barlow. Bildet ble tatt i 2011. Foto: NTB Scanpix
TAKE THAT: Fra venstre: Jason Orange, Howard Donald, Robbie Williams, Mark Owen og Gary Barlow. Bildet ble tatt i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Barlow og resten av bandet, Howard Donald (49), Mark Owen (46) og det tidligere medlemmet Jason Orange (47), synes Robbie Williams' mentale problemer er skumle.

- Det viser virkelig hvor hjemsøkt han er av den siden av livet sitt. Vi bekymrer oss for ham hele tiden. For oss er han fremdeles babyen i bandet. Han var bare 15 år da han ble medlem av Take That, forklarer Gary videre, ifølge nettstedet.

I intervjuet med The Sun tidligere denne måneden sa Williams, som har depresjon i familiens gener, at han prøver å trå varsomt.

- Til syvende og sist er jeg bare et menneske som møter på menneskelige barrierer. For min del handler det om hva som skjer mellom ørene mine, delte han.

Saken fortsetter nedenfor.

PUPPESNAKK: Overfor programleder Stian Blipp røpte programleder Dorthe Skappel årsaken til hvorfor hun fjernet silikonen fra brystene: Robbie Williams. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Takker kona

Høsten for to år siden avslørte Robbie Williams at den enorme suksessen som artist, holdt på å koste ham livet.

- Jeg ville vært død uten terapi. Jeg la meg inn på rehab et par ganger og har fått masse terapi. Det ledet meg til noen veldig mørke plasser da jeg prøvde å selvmedisinere meg og glatte over hvordan jeg hadde det på innsiden. Jeg var nær ved å ikke være på denne jorda lenger, fortalte han ifølge Contactmusic.com.

Et vendepunkt kom da han møtte sin nåværende kone, Ayda Fields (38), i 2006.

- Bli edru eller dø, var beskjeden jeg fikk. Da jeg ble bevisst på at dette var mitt eneste valg, gjorde jeg noe med det. Ayda hjalp meg. Livet mitt er så utrolig mye bedre fordi hun er en del av det.

Paret giftet seg i 2010 og datteren Teddy (5) og sønnen Charlton (3) sammen.

Ved flere anledninger har popstjernen takket kona for den hjelp og støtte hun gir ham - ikke minst til å føle seg bedre i tyngre perioder.

- Hun er smart nok til ikke «å senke skipet» mens jeg bare vil senke det for å se hvordan det vil se ut, fortalte tobarnsfaren i et intervju med The Sunday Times i fjor høst.

Beautiful, strong, sexy... and Ayda’s not bad either 😜

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

LES OGSÅ: - Ekteskapet henger i en tynn tråd