- Vi begynte å pynte i november

For Mariah Carey og Nick Cannon varer julen i over to måneder.

JULESTEMT: Mariah Carey elsker jul og feirer i år sammen med ektemannen Nick Cannon og deres åtte måneder gamle tvillinger.  Foto: Stella Pictures
JULESTEMT: Mariah Carey elsker jul og feirer i år sammen med ektemannen Nick Cannon og deres åtte måneder gamle tvillinger. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: I slutten av april ble popdivaen Mariah Carey (41) og ektemannen Nick Cannon (31) foreldre til tvillingene Monroe og Moroccan, og nå forbereder stjerneparet sin første jul som småbarnsforeldre. Nick forteller at kona tar seg av juleforberedelsene og at huset for lengst er pyntet til fest.

- Det er veldig julestemt. Vi pyntet huset allerede i begynnelsen av november. Konen min er virkelig frøken jul, sier Nick til pressebyrået Splash.

Paret bor sammen i en 700-millioner-kroners-villa i Beverly Hills, og med gigantiske 3600 kvadratmeter har stjernene mange rom som skal dekoreres.

- Vi har et stort hus, så vi har seks eller syv juletrær, forteller Cannon. 


Feirer jul i Aspen

Familien på fire skal feire jul i kjendisbyen Aspen der de skal slappe av og stå på ski. Nick er foreløpig usikker på hva han skal gi sine åtte måneder gamle barn i julegave. 

- De husker nok ikke gavene jeg kjøper, så det viktigste er at de ser fine ut på julebildene, sier han til The Examiner.

Mariah Carey har flere ganger snakket om hvor mye hun elsker julen, og hun er allerede ute med en ny versjon av julelåten «All I want for Christmas» sammen med Justin Bieber.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sexy jule-comeback etter fødselen  

Se videointervju med Nick Cannon her!


[obj:media:10443]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer