- Vi begynte å date i august

Og «Tigerstaden»-Anette-Marie har allerede kjøpt bolig sammen med sin nye kjæreste.

NYTT PAR: Etter to måneder bekjentskap har Anette-Marie Antonsen og Rune Haraldsen blitt samboere. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
NYTT PAR: Etter to måneder bekjentskap har Anette-Marie Antonsen og Rune Haraldsen blitt samboere. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist og den tidligere MGP-deltageren Touraj Keshtkar (28), bedre kjent som Tooji, skapte debatt da han i sommer lanserte musikkvideoen «Father», som viser sexscener innspilt i Frogner kirke. Samtidig sto han fram som homofil.

I låtens musikkvideo simulerer Tooji at han har sex med en mannlig prest ved alteret - noe som førte til at han mistet jobben som MPG jr.-programleder.

Nå avslører kjendisbloggeren Anette-Marie Antonsen, kjent fra «Tigerstaden», at hun har blitt kjæreste med Rune Haraldsen, som spiller presten i musikkvideoen.

- Vi begynte å date i august, forteller den populære bloggeren til Seoghør.no under Jan Thomas' Cosmetics-lansering i Oslo torsdag kveld.

Se Toojis kontroversielle musikkvideo her:

 

 

Selv om Anette-Marie og Rune bare har vært kjærester i kort tid har de allerede kjøpt seg et felles hjem.

- Det har gått kjempe fort. Vi har vært sammen et par måneder, kjøpt bolig og skal renovere den i høst. Det setter forholdet på prøve, sier hun videre.

- Hvordan fant du ut at Rune var presten i Toojis musikkvideo og hva tenkte du om det?

- Jeg googlet ham, og først da jeg så musikkvideoen tenkte jeg «Åh, han er skuespiller», men da jeg så litt mer av den tenkte jeg «Jøss, her går det hett for seg.» Men senere leste jeg et intervju med ham hvor det sto at han var hetrofil, forklarer hun.

- Det var jo en veldig het scene, så jeg fikk jo litt sjokk. Men jeg synes det er veldig tøft gjort for det er for en god sak og det er et viktig budskap. Alle må få lov til å være den man er.

Antonsens nye kjæreste er fra Vestfossen og jobber til daglig som eiendomsutvikler, men han synes det er gøy å drive med skuespill på fritiden.

- Han liker å være litt annerledes og ta på seg litt crazy ting, forteller hun til Seoghør.no.

KJENTE FJES: Anette-Marie er blant annet kjent fra TV-serien "Tigerstaden" på TV 2 Bliss. Her under TV 2s høstlansering i 2012 sammen med Linni Meister, Mari Haugersveen og Carina Dahl.
KJENTE FJES: Anette-Marie er blant annet kjent fra TV-serien "Tigerstaden" på TV 2 Bliss. Her under TV 2s høstlansering i 2012 sammen med Linni Meister, Mari Haugersveen og Carina Dahl. Vis mer

LES OGSÅ: - De verste tingene holder jeg ennå for meg selv

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer