Maria Haukaas Mittet:

- Vi begynner å finne oss til rette

Maria Haukaas Mittet og familien pakket sakene og flyttet ut av Oslo.

I OSLO: Forrige uke var Maria Haukaas Mittet tilbake i Oslo i anledning premieren på «Jersey Boys». Foto: Morten Eik / Se og Hør
I OSLO: Forrige uke var Maria Haukaas Mittet tilbake i Oslo i anledning premieren på «Jersey Boys». Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april i fjor kunne artist Maria Haukaas Mittet (42) og ektemannen Hans Marius Hoff Mittet (44) røpe at de hadde funnet drømmeboligen.

Tidligere var paret og deres to barn bosatt i Oslo, men i likhet med mange andre tidligere Osloborgere bestemte de seg i fjor for å forlate hovedstaden.

Etter sommeren pakket de sakene, og flyttet til Jeløya i Moss. Det har imidlertid tatt tid å komme skikkelig til rette.

Sakte, men sikkert

Tidligere var ekteparet bosatt i en sveitservilla på Nedre Bekkelaget i Oslo. Da de fant en liknende villa, men større, slo de på stortromma.

- Vi har slengt oss rundt og tatt en god, gjennomtenkt, impulsiv beslutning, hvis man kan si det, fortalte Hoff Mittet til Se og Hør etter at boligkjøpet ble kjent i fjor vår.

Da Se og Hør nylig møtte artistkona på «Jersey Boys»-premiere i Oslo, kunne hun fortelle at det har gått bra å flytte til en ny by.

- Vi begynner å finne oss til rette og få litt kontakt med omverdenen, forteller hun til Se og Hør.

Det sosiale aspektet har derimot ikke helt kommet på plass riktig ennå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.