Maria Haukaas Mittet:

- Vi begynner å finne oss til rette

Maria Haukaas Mittet og familien pakket sakene og flyttet ut av Oslo.

I OSLO: Forrige uke var Maria Haukaas Mittet tilbake i Oslo i anledning premieren på «Jersey Boys». Foto: Morten Eik / Se og Hør
I OSLO: Forrige uke var Maria Haukaas Mittet tilbake i Oslo i anledning premieren på «Jersey Boys». Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april i fjor kunne artist Maria Haukaas Mittet (42) og ektemannen Hans Marius Hoff Mittet (44) røpe at de hadde funnet drømmeboligen.

Tidligere var paret og deres to barn bosatt i Oslo, men i likhet med mange andre tidligere Osloborgere bestemte de seg i fjor for å forlate hovedstaden.

Etter sommeren pakket de sakene, og flyttet til Jeløya i Moss. Det har imidlertid tatt tid å komme skikkelig til rette.

Sakte, men sikkert

Tidligere var ekteparet bosatt i en sveitservilla på Nedre Bekkelaget i Oslo. Da de fant en liknende villa, men større, slo de på stortromma.

- Vi har slengt oss rundt og tatt en god, gjennomtenkt, impulsiv beslutning, hvis man kan si det, fortalte Hoff Mittet til Se og Hør etter at boligkjøpet ble kjent i fjor vår.

SLITER MED VARME I NYTT HUS: Johannes Høsflot Klæbo krysser fingrene for å unngå flere hetebølger. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

Da Se og Hør nylig møtte artistkona på «Jersey Boys»-premiere i Oslo, kunne hun fortelle at det har gått bra å flytte til en ny by.

- Vi begynner å finne oss til rette og få litt kontakt med omverdenen, forteller hun til Se og Hør.

Det sosiale aspektet har derimot ikke helt kommet på plass riktig ennå.

- Det er litt vanskelig nå med corona, at man ikke får hatt disse sosiale tingene som følger med barna for eksempel. Det er jo de som åpner samfunnet litt for en. Nabolaget og sånn, sier hun videre.

Haukaas Mittet er imidlertid ikke i tvil om at også det sosiale vil gå seg til, nå som samfunnet åpner mer opp.

- Sakte, men sikkert... det tar litt lengre tid (å komme til rette, journ.anm.), men jeg tenker at dette er veldig bra. Det er deilig å kjenne på noe nytt altså. Å bli kjent med en ny plass, forteller hun.

UT PÅ TUR: I anledning prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag deler kongehuset en ny video av familien på skitur. Foto: Aasen film / Kongehuset Vis mer

Verdsetter familietid

Haukaas Mittet deltok i «Idol» i 2004, men kom aldri til finalene. I ettertid skøyt imidlertid karrieren i været, og hun har gjort stor suksess med egen musikk. I 2008 vant hun Melodi Grand Prix med låta «Hold On Be Strong».

Haukaas Mittet giftet seg med ektemannen i 2010. Tre år seinere ble de foreldre til sønnen Wilhelm, og i 2016 kom sønnen Fabian til verden.

Ekteparet setter familielivet høyt. Haukaas Mittet har tidligere fortalt til Se og Hør at et hektisk liv med konserter og forestillinger ikke har påvirket kvalitetstiden med barna i for stor grad.

- Det virker som vi har mange baller i luften, for det er synlig det vi driver med. Men vi har veldig mye tid sammen med barna. Kanskje spesielt på andre tidspunkt enn andre, fortalte artisten.

Hun forklarte videre at ekteparets arbeidstid gjør det mulig å tilbringe mer tid med barna på dagtid.

- Folk som har vanlige jobber, som jeg liker å kalle det, de har jo bare en luke på en time eller to på morgenen og det samme på kvelden, mens vi kan hente tidlig i barnehagen og ha hele ettermiddagen og kvelden uten at det går utover noe, delte hun.

LES OGSÅ: Andreas Mikkelsen bekrefter ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer