KASTET KLÆRNE: Synne Bolstad og de andre «Farmen»-deltagerne tok seg tid til litt bading innimellom «slagene». Foto: TV 2
KASTET KLÆRNE: Synne Bolstad og de andre «Farmen»-deltagerne tok seg tid til litt bading innimellom «slagene». Foto: TV 2 Vis mer

- Vi badet nakne sammen i «Farmen»

«Farmen»-deltagere kastet alt av klær da kameraene var slått av.

Publisert
SEHER.NO: Vårens «Farmen» på TV 2 er i full gang, og fortsatt er 13 deltagere med i kampen om om å ta seg helt til topps i programmet - og med det få med seg premier til en samlet verdi av over 1,2 millioner kroner.

Denne uka er det Kristin Glück Evensen (31) som er storbonde i TV 2-serien. På spørsmål om hun så noen av de andre deltagerne nakne under innspillingen, avslører 31-åringen at så var tilfelle - opp til flere ganger.
 
- Ja, jeg så jo jentene nakne da. Jeg og Runi (Hagelsteen Vik, journ. anm.) badet nakne hele tiden. Det gjorde Julie også. Men bare når vi ikke ble filmet, sier Kristin til Seher.no.
 
Ifølge realitydeltageren fantes det to badeplasser i nærheten av «Farmen»-gården i Telemark. For å komme til den ene badeplassen måtte man gå gjennom skogen, og det var der det meste av nakenbadingen foregikk...
 
- Der var det så god sikt og avstand at vi som badet så det dersom det kom noen, forteller Evensen til Seher.no.

I TV3-serien Paradise Hotel får seerne se nakenscener på rekke og rad. Det samme kan ikke akkurat sies om «Farmen». Eller...?

- Det skjedde faktisk en gang at jeg kom inn på rommet da Tommy Rodahl sto naken og var midt i kveldsvasken. Han snudde seg bort, så jeg så vel egentlig bare en mannerumpe, sier Kristin Glück Evensen, som legger til at det tross alt gikk mye i kropp selv om vi snakker om et program der 14 deltagere skal drifte en gård som de gjorde det for om lag hundre år siden.

- Det var mye bar overkropp og bikini, forteller hun lattermildt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble dypt deprimert etter «Farmen»  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer